Terug naar zoekresultaten

SETTER / OPERATOR

373461014

Via AGO Jobs & HR | Tielt | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SETTER / OPERATOR

Functieomschrijving

Een toonaangevend bedrijf in Tielt opent een nieuwe afdeling met een volledig nieuw product en wij zoeken naar nieuwe geëngageerde en getalenteerde mensen die vol enthousiasme de kans willen grijpen om mee aan de start te staan van dit nieuwe project! Je gaat aan de slag als machine SETTER / OPERATOR. Aanvankelijk start je op in dagploeg, maar op termijn wordt er overgeschakeld naar 2 en 3 ploegen. Je staat in voor het produceren van matras-veereenheden op CNC geautomatiseerde machines. Je wijzigt de specificaties met hulp van zowel handmatige en touchscreenmethodes. Je voert kwaliteitstesten uit door het opmeten en kalibreren van de geproduceerde referenties. Je beoordeelt werkprocessen en volgt de technische documentatie nauw op. Je bent volledig "owner" van je machine. Als er zich storingen of pannes voordoen, kan je de hulp inroepen van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen.

Profiel

Idealiter kan je een aantal jaar ervaring voorleggen als machine setter / operator in een sterk geautomatiseerde omgeving. Je hebt ervaring met werken in een georganiseerde productieomgeving, bij voorkeur met CNC-productielijnen
Je kan terugkijken op een technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterk technisch probleemoplossend vermogen, bent nauwkeurig en oplettend en neemt je verantwoordelijkheid.

Aanbod

Je staat mee aan de start van een gloednieuw project in een zeer dynamische onderneming!
Je krijgt tal van opleidingsmogelijkheden om je vertrouwd te maken met de organisatie en knowhow. Daarna investeren wij verder in de verdere ontwikkeling van je talenten.
De eerste kandidaten kunnen een individuele opleiding genieten in Engeland op identieke machines. Daarvoor is de kennis van Engels een pluspunt.
Het wordt een uitdagende job (optie vast) binnen een klein team van medewerkers die even gepassioneerd bezig zijn met techniek als jijzelf!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Tielt

Alle jobs Operator kunststofverwerking

Populaire jobs in Operator kunststofverwerking:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Operator kunststofverwerking
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Tielt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.