Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende

SERVICEVERANTWOORDELIJKE LIFTEN

* Regio Brussel - Antwerpen
* Hoger technisch diploma (plus interesse voor hoge techniciteit)
* Goede talenkennis (NL en FR)

Hays Zaventem | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Hays Engineering & Technology zoekt voor een grote speler in de liftensector een Serviceverantwoordelijke Liften.

SERVICEVERANTWOORDELIJKE LIFTEN

Functieomschrijving

Als Serviceverantwoordelijke Liften maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de technische aansturing van de serviceafdeling. De klant ligt in het Brusselse, maar je zou verantwoordelijk zijn voor de regio Brussel en Antwerpen. Als Serviceverantwoordelijke Liften organiseer je de interventieaanvragen van klanten. Je staat in voor de technische en logistieke opvolging van de werken. Je bent verantwoordelijk voor de planning en opvolging van jouw team Service Engineers (dit zijn er 8 tot 10). Concreet zal je instaan voor de allocatie van engineers op interventies, de coördinatie van de stand-by diensten, de controle van de uurstaten en onkosten. Daarnaast volg je ook hun KPI's op en sta je in voor de dagdagelijkse aansturing van de service engineers. Je verzorgt de coördinatie en opvolging van het preventieve onderhoud dat bij de klant uitgevoerd wordt (het opvolgen van de contracten). Je volgt de veiligheidsnormen en -instructies nauw op, en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je hebt veelvuldige contacten met klanten, de sales engineers, de fabrieken en hun externe leveranciers. Voor het administratieve luik aan de functie heb je een assistent ter beschikking!

Profiel


Je bent in het bezit van een technisch hoger diploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de liftensector alsook interesse voor een hoge techniciteit. Je bent vlot in het Nederlands en Frans. Je bent in staat om goed en duidelijk te communiceren met klanten en collega's. Leidinggevende ervaring is een grote plus. Je hebt een servicegerichte instelling en kan je inleven in de situatie van de klant en van je collega's, zonder daarbij de commerciële aspecten uit het oog te verliezen. Omdat je in de praktijk meerdere jobs tegelijk moet kunnen behandelen onder soms snel wijzigende omstandigheden, zal je in staat moeten zijn om prioriteiten te stellen, snel te schakelen en met creatieve oplossingen te komen. Stressbestendigheid is een must!

Aanbod

Je komt terecht in een afwisselende job bij een internationaal concern dat de ontwikkeling van zijn medewerkers, kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel draagt. Je krijgt de vrijheid om een waaier van verantwoordelijkheden op te nemen in een snel evoluerende omgeving. Doorgroei is voorzien in deze job! Bovendien biedt men je een competitief salarispakket.

Ben je geprikkeld om in een dynamisch bedrijf te werken als Serviceverantwoordelijke Liften? Wil je je profileren bij een belangrijke speler? Verstuur dan je cv naar Dieter Bellemans van Hays Engineering & Technology door online te solliciteren of neem telefonisch contact op via (0)2 709 84 39.

Interesse?

Hays Zaventem
Dieter Bellemans
027098430
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / meestergast / ploegleider
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Brussel
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider, Onderhoud liften en automatische systemen' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.