Terug naar zoekresultaten

Servicetechnieker - Regio Wetteren

383595441

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Servicetechnieker - Regio Wetteren

Functieomschrijving

Voor een familiebedrijf in de regio van Wetteren, is AGO Technics op zoek naar een servicetechnieker. De firma is gespecialiseerd in de installatie van stoom- en verwarmingsketels en gaan op zoek naar gemotiveerde schoolverlater om hun team te versterken. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor een ruim takenpakket: - Je zorgt voor de bekabeling van de nieuwe installaties; - Je staat in voor het opstarten en afregelen van de branders, zowel voor de stoom- als de industriële verwarmingsketels.; - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de industriële branders en je zal ook sporadisch een onderhoud aan de stoomketels uitvoeren; - De firma verhuurt ook stoomketels aan externe bedrijven, en samen met jouw team ben je ook verantwoordelijk voor de opstart van deze ketels; - Tenslotte ben je ook 1 week per 6 weken van wacht indien er zich een panne of probleem stelt, uiteraard is er hier ook een mooie premie aan gekoppeld.

Profiel

Je beschikt over een technische bachelor, meer specifiek binnen klimatisatie, HVAC, energietechnologie of elektromechanica. Je beschikt over een goede kennis elektriciteit, en ben ook in staat om elektrische schema's te lezen. Daarnaast kan je ook een goede basis binnen PLC, automatisatie en Siemens S7 voorleggen. De firma voorziet een uitgebreide opleiding van 2 jaar, zowel intern als extern. Je beschikt over een Cedicol attest, G1 of G2 attest of bent gemotiveerd om deze alsnog te behalen.

Aanbod

Een uitdagende job binnen een groeiende onderneming waar alle werknemers centraal staan. Er heerst een goed werkklimaat en je komt terecht in een team met gemotiveerde collega's. Je krijgt een doorgedreven technische opleiding met daarbovenop een mooi verloningspakket. Voor de verplaatsingen naar klanten is een bestelwagen voorzien. Interesse? Stuur dan zeker jouw CV naar gent.technics@ago.jobs of bel voor meer informatie naar 09 374 61 33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Elektricien
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.