Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 25

Volgende
Colruyt Group

Servicetechnieker (met specialisatie in poorten)

Servicetechnieker (met specialisatie in poorten)

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: technici, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België.

Servicetechnieker (met specialisatie in poorten)

Functieomschrijving

Colruyt Group werft een servicetechnieker aan voor Technics, Real Estate & Energy. Die afdeling zorgt ervoor dat alles in orde is met de gebouwen, machines, installaties en voertuigen van onze organisatie. Jij onderhoudt en herstelt de geautomatiseerde poorten van onze distributiecentra in Halle.

 

Samen met twee collega’s ben je specifiek verantwoordelijk voor de sectionale poorten, rolpoorten en dockuitrusting van onze distributiecentra op de Stroppen-site. Ervaring hierin is een pluspunt.  

Je dagen brengen nog meer variatie dan dat, want je neemt ook andere gebouwtechnische herstellingen voor je rekening. Denk daarbij aan het sanitair, persluchtinstallaties …

Dagelijks kom je in contact met de interne partners waarvoor je werkt. Dat kunnen operatoren of productiemedewerkers zijn, maar net zo goed gebouwverantwoordelijken of chefs binnen onze distributiecentra. Je ontvangt je opdrachten van je rechtstreekse verantwoordelijke of maakt zelf je werkorder aan met je diensttablet.

Je kan zowel zelfstandig als in groep werken, want na een korte opleidingsperiode ga je aan de slag in een tienkoppig team.

Profiel

 • Kennis van zaken – Je behaalde een diploma elektromechanica of elektriciteit in het technisch of beroepssecundair onderwijs (A2) of hebt gelijkwaardige ervaring met elektriciteit. Ervaring met het onderhoud en de herstelling van geautomatiseerde poorten is een pluspunt.
 
 • Fysieke conditie – Je hebt een goede fysieke conditie. Soms werk je in wisselende temperaturen, want Colruyt Group heeft verschillende gekoelde opslagplaatsen.
   
 • Ruime blik – Alles wat met techniek te maken heeft, interesseert je. Je bent ook gedreven om bij te leren en je verder te ontwikkelen.
   
 • Flexibiliteit – Je uurrooster kan variëren van week tot week. Je bent bereid om in ploegen te werken. Door de vaste uren kan je jouw taken en je privéleven wel perfect op elkaar afstemmen

Aanbod

 • Uitdagende werkomgeving – Colruyt Group biedt een stimulerende, aangename werkomgeving waar ruimte is voor initiatief.
 
 • Afwisseling en verantwoordelijkheid – Je takenpakket is gevarieerd en je draagt zelf veel verantwoordelijkheid.
   
 • Zekerheid – Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Bovendien is Colruyt Group een stabiel en groeiend bedrijf met een no-nonsensecultuur.
   
 • Aantrekkelijk loon – Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen, zoals een promotiebudget in de winkel en een hospitalisatieverzekering.
   
 • Ruimte voor jezelf – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen, maar toch zijn we geen nummers. Je mag hier zijn wie je bent en krijgt de vrijheid om initiatief te nemen. Heb je nog andere interesses? Er zijn permanente mogelijkheden tot bijscholing en zelfontplooiing.

Interesse?

Annelies Vanderpooten
 
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.