Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 26

Volgende

SERVICETECHNIEKER | DEURSYSTEMEN + TOEGANGSCONTROLE | HERENTALS

Manpower | Herentals | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een internationaal bedrijf gekend door zijn kwalitatieve draaideuren, schuifdeuren en daarbij horende toegangscontrole. Om de installatie en het onderhoud bij klanten te voorzien is er nood aan een extra servicetechnieker

SERVICETECHNIEKER | DEURSYSTEMEN + TOEGANGSCONTROLE | HERENTALS

Functieomschrijving


Dag in dag uit zal je op de baan zitten om de steeds groeiende klantenportefeuille van onze klant op technisch vlak te gaan helpen. Dit betekent enerzijds het installeren van het productgamma maar ook het verdere onderhoud en behandeling van eventuele storingen.

Vaak doe je meerdere klanten per dag, je hebt er dus goed over nagedacht dat je er niet mee inzit vaak op de baan te vertoeven. Naast de mechanische kant komt er ook een groot deel elektriciteit/elektronica aan bod, vooral dan inzake de toegangscontrolesystemen.

Je bent het uitgangsbord van onze klanten en weet dus op een communicatieve manier je plan te trekken. In geval klanten vragen zouden hebben over onze producten sta jij hen te woord en adviseer je hen technisch in hun noden.

Profiel


Naast een stevige dosis enthousiasme heb je ook een technische opleiding genoten. Bij voorkeur beschik je toch over een hoger diploma om de complexe installaties voldoende onder de knie te kunnen krijgen. Beschik je over een A2 diploma met relevante werkervaring binnen de beveiligingssector dan kom je uiteraard ook in aanmerking. Vaak zit je wel alleen op de baan en werk je veel individueel. Ondanks dat is het toch belangrijk om over communicatieve vaardigheden te beschikken omwille van het rechtstreeks contact met klanten.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Overigens hoef je zelf geen vervoer te voorzien aangezien een camionette van de firma ter jouwe beschikking gesteld zak worden.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: technieker, technicus, elektomechanica, mechanica, elektriciteit, plc, onderhoud, storingen https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7663634

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Monteur elektriciteit en elektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Herentals (standplaats)
  • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.