Terug naar zoekresultaten

Servicetechnieker - Affiniteit landbouw - Optie vast mooie verloning!

437748599

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Servicetechnieker - Affiniteit landbouw - Optie vast mooie verloning!

Functieomschrijving

Voor een familiebedrijf in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een servicetechnieker met een affiniteit binnen de landbouw. Als Servicetechnieker binnen de firma bestaat jouw takenpakket uit de volgende zaken: - Installatie van het gamma aan machines die de firma aanbiedt aan de klant; - Preventief onderhoud en uitvoeren van herstellingen aan de machines en apparatuur bij de klant; - Je bent bereid om jou permanent bij te scholen over nieuwe producten; - Tenslotte rapporteer je nauwgezet de uitgevoerde werkzaamheden aan het bureel.

Profiel

Je beschikt over een technische bachelor, meer specifiek binnen koeltechnieken, elektromechanica of andere. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Indien je beschikt over een VCA-attest dan is dit een ook pluspunt. Op vlak van persoonlijkheid heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je vlot zelfstandig werken. Tenslotte ben je ook bereid om een wachtpermanentiesysteem te werken met een frequentie van 1 om de 4 weken.

Aanbod

Een uitdagende job binnen een groeiende onderneming waar alle werknemers centraal staan. Er heerst een goed werkklimaat en je komt terecht in een team met gemotiveerde collega's. Je krijgt een doorgedreven technische opleiding met daarbovenop een mooi verloningspakket (Marktconforme verloning, wagen, GSM en extralegale voordelen). Voor de verplaatsingen naar klanten is een bestelwagen voorzien. Interesse? Stuur dan zeker jouw CV naar gent.technics@ago.jobs of bel voor meer informatie naar 09 374 61 33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.