Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 30

Volgende
Colruyt Group

Servicetechnicus machinepark Colruyt Group Symeta regio Halle

Servicetechnicus machinepark Colruyt Group Symeta regio Halle

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Servicetechnicus machinepark Colruyt Group Symeta regio Halle

Functieomschrijving

Als servicetechnicus onderhoud en herstel je allerlei machines, van snijmachines tot verpakkingsmachines. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark bij Symeta, de print- en documentmanager van Colruyt Group.

 

Symeta bundelt de nieuwste hoogtechnologische print- en druktechnieken om de document- en informatiestromen van Colruyt Group en externe klanten te optimaliseren. Dankzij oplossingen op maat vereenvoudigt Symeta de manier waarop hun klanten communiceren: van gepersonaliseerd drukwerk tot (online) mailings en campagnes.

Bij Symeta sta je als servicetechnicus in voor de herstelling en het onderhoud van machines van diverse aard, waaronder mailingmachines, snijmachines, plooimachines, verzamelnietmachines, verzamelmachines en verpakkingsmachines. Je hebt een uitstekende technische bagage en je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien.

Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening.

Je werkt in regio Halle.

Profiel

 • Vakkennis – Je beschikt over een A2-diploma elektromechanica of elektriciteit maar hebt in de eerste plaats een passie voor je vak. Je hebt kennis van elektriciteit, elektronica, pneumatica, hydraulica en mechanica.
 • Ervaring – Je hebt al een eerste ervaring in een industriële omgeving en gebruikt deze technische kennis om machines te onderhouden. Je deelt ook graag je kennis met je collega’s.
 • Veiligheid – Je gaat gestructureerd en voorzichtig te werk. Ook wanneer je onverwachte pannes oplost, zorg jij ervoor dat de installatie geen enkel gevaar vormt voor jezelf en je collega’s.
 • Flexibiliteit – Je werkt voltijds in een tweeploegensysteem: van 6 tot 14 uur of van 14 tot 22 uur.
 • Goede conditie – Je beschikt over een goede fysieke uithouding aangezien je tijdens je werkdag vaak druk bezig bent met het onderhoud en herstel van de machines.
 • Talenkennis – Je spreekt Nederlands en/of Frans. Dat is nodig om vlot samen te werken met je collega’s.

Aanbod

 • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid – Je krijgt een gevarieerd takenpakket waarin je zelf veel verantwoordelijkheid draagt. Want draait het machinepark niet goed? Dan stuurt dat de volledige distributie in de war.
 • Werk-privébalans – Je kent je werkschema altijd ruim op voorhand, zodat je jouw privéleven makkelijk kan plannen.
 • Groeikansen – Dankzij onze interne opleidingen en de ervaring van je collega’s verbeter je voortdurend je technische kennis. Zo blijf je groeien en word je een specialist in automatisatie in verschillende sectoren.
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdscheques.

Interesse?

Annelies Vanderpooten
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.