Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 18

Volgende
Accent

Servicemonteur

Via Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

De firma is gespecialiseerd in het plaatsen onderhouden van koelsystemen op vrachtwagens opleggers bestelwagens... Er is er een cultuur van leiderschap innovatie en duurzaamheid. Ons wereldwijde bereik en onze sterke betrokkenheid met het engagement van onze werknemers biedt iedereen binnen het team de kansen om te groeien en te evolueren binnen hun eigen carrière.

Servicemonteur

Functieomschrijving

Als servicemonteur verzorg je de montage en onderhoud van koelinstallaties voor vrachtwagens opleggers en bestelbussen. Je analyseert storingen zoekt naar de oorzaak stelt de diagnose en repareert de koelinstallaties; Hierbij houdt je rekening met de eigenschappen van verschillende typen koelinstallaties de gestelde kwaliteitseisen en de wensen van de klant. Je werkt met uiteenlopende technieken die in onze producten worden toegepast (zwakstroom krachtstroom elektronica dieseltechniek en koudetechniek). Daarnaast draai je mee in de permanentiedienst: Je bent 1 week per maand van wacht dit telkens van vrijdag tot vrijdag. Hierbij ben je na de werkuren stand-by om depannages te doen in de werkplaats of op verplaatsing. Je krijgt hiervoor een camionette ter beschikking. In het weekend ben je dan ook van wacht. 90% werk je samen met je collega's op het atelier.

Profiel

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting de koudetechniek en je bent in bezit van een rijbewijs B.
Je hebt interesse om te werken als servicemonteur waarbij je bereidt bent om zich bij te scholen in koel- diesel- en elektrotechniek.
Je hebt ervaring opgedaan als auto- bedrijfswagenmonteur of in de landbouwmechanica.
Ervaring in de transportkoeling en een F-gassen diploma zijn een pluspunt.
Daarbij beschik je over een flexibele werkhouding.
Geen koeltechniek ervaring? Ben je leergierig en sta je open om een nieuw vak te leren? Wij zien je reactie dan graag tegemoet!

Aanbod

Bij de firma staat de werknemers centraal. Een goede verloning een open cultuur zorgt voor extra motivatie! Zij zijn voorzien van een tof team die u graag de kneepjes van het vak aanleren!

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur staalbouw' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.