Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 8

Volgende

Service technieker zwembaden - Vast contract

Manpower | Roeselare | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een sterke speler actief in het plaatsen en onderhouden van zwembaden zijn wij op zoek naar een extra service technieker.

Service technieker zwembaden - Vast contract

Functieomschrijving


Als service-technieker werk je in West- & Oost-Vlaanderen voor het onderhouden en herstellen van elektrische kasten, kabels, motoren, filters, pompen, etc. Waar nodig ga je ook mee op installatie en help je pvc-leidingen trekken alsook kasten opbouwen, filters en pompen plaatsen en aansluiten. Afhankelijk van het project ga je ook verder en plaats je automatische rolluiken, ontsmettingssystemen en warmtepompen. Daarnaast ga je als service technieker ook periodieke onderhoudsopdrachten uit voeren en acute problemen gaan oplossen.

Profiel


De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma elektriciteit en heeft een eerste werkervaring als service technieker. Je bent analytisch en kan ordelijk en net werken waarbij je oog voor details hebt. Als persoon ben je klantgericht en communicatief en ben je in het bezit van een rijbewijs B. Tot slot ben je bereid om in de drukke periode van Maart tot September flexibelere uren te werken over West- en Oost-Vlaanderen

Aanbod


Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur bij een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief . Als service technieker krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7660242

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Klusjesman' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.