Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 10

Volgende

Service technieker Zuid-Limburg

Anoniem | Buitenland | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Permanent Placement is de divisie binnen Manpower gespecialiseerd in werving en selectie van ambitieuze starters en ervaren professionals. Wij gaan voor u op zoek naar de boeiendste jobs onder een vast contract van onbepaalde duur.Voor een klant actief in zorgverlenende apparatuur zoeken wij een field service technician met een goede kennis van het Frans voor Zuid-Limburg.

Service technieker Zuid-Limburg

Functieomschrijving

- Uitvoeren van herstellingen en onderhoudscontracten (bv. aan ziekenhuisbedden)- Opmaken van offertes voor herstellingen- Zelfstandig beheren en opvolgen van een eigen sector en een eigen voorraad wisselstukken- Stimuleren van verkoop van onderhoudscontracten en verbruiksartikelen- Correct communiceren met klanten, vertegenwoordigers en collega's van de binnendienst- Kwalitatieve en snelle service verzekeren aan klanten

Profiel

Het biedt je de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de kernwaarden van deze firma: samenwerken, openheid, effectiviteit en professionaliteit. Binnen deze organisatie is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers en wordt veel ruimte geboden voor het volgen van opleidingen. Er heerst een informele en transparante werkcultuur. Zij bieden een dynamische werkomgeving binnen een sterk groeiende (inter)nationale organisatie, waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk jouw cv door naar lien.carolus@manpower.be!

Aanbod

Je behaalde minimum een A2 diploma in een technische richting en hebt een eerste werkervaring als service technieker achter de rug. Tevens spreek je vloeiend nederlands en frans en kan je je flexibel opstellen naar werkregio toe. 

Interesse?

Bezoek manpower.be voor meer informatie over de vacature Service technieker Zuid-Limburg of solliciteer online op de vacature Service technieker Zuid-Limburg.

Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële elektronica
  • Buitenland

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële elektronica' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.