Terug naar zoekresultaten

Service technieker - milieuinstallaties (regio Gent)

438613436

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 34 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service technieker - milieuinstallaties (regio Gent)

Functieomschrijving

AGO Technics is op zoek naar een service technieker (regio Gent) voor een energietechnologisch bedrijf. Doel van de functie is om in te staan voor het herstel en het onderhoud aan milieu installaties. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - De firma is actief in de domeinen milieu en energie. - Hierbinnen hebben ze verscheidene specialisaties, zoals waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking... - Je staat in voor de opbouw van nieuwe installaties. - Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan deze installaties. - Het onderhoud houdt zowel preventieve en curatieve werkzaamheden in. - Gezien de activiteit van de firma, heb je interesse om te sleutelen aan pompen, compressoren, surpressoren...

Profiel

Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs binnen een technische afstudeerrichting, zoals elektriciteit, industrieel onderhoud, elektromechanica, mechanische vormgevingstechnieken... Indien je ervaring kan voorleggen met milieu installaties, dan is dit zeker een meerwaarde. Hiernaast maken schoolverlaters zeker evenveel kans om in aanmerking te komen.
Als service technieker ben je vaak alleen op de baan. Vandaar hou je ervan om zelfstandig te werken en kan je hiernaast sterk probleemoplossend denken. Uiteraard sta je in contact met je collega's, deze kan je in geval van nood aan extra ondersteuning steeds telefonisch bereiken. Hiernaast werk je af en toe in het atelier, daar heb je ook een goed contact met je collega's.
Eigen aan de job, is dat je bereid bent om je flexibel op te stellen naar standplaats en werkuren. Je werkt aan milieu installaties en aan waterzuiveringsinstallaties, dus je werkt voornamelijk buiten. Hiernaast heb je ook een rijbewijs B, je verplaatsen doe je met een dienstwagen/ camionette.
Opstarten doe je omstreeks 7u, waardoor je ook vroeg op de dag, omstreeks 15u je werkdag kan afsluiten. Vertrekken doe je bij voorkeur vanuit de standplaats te Gent. Uiteraard zijn ook je rijtijden naar de werven betaald. Heel occasioneel presteer je een aantal overuren, dit eerder in de context van het afwerken van een project.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).
Je komt terecht in een team van 4 service techniekers. Binnen dit team heerst een positieve werksfeer. Eigenlijk, heerst er binnen de ganse firma een positieve werksfeer. Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten.
De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk...
Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt.

Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de technisch verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek en voor het afleggen van een technische test.

Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.