Terug naar zoekresultaten

Service technieker - milieuinstallaties (regio Antwerpen)

467859745

AGO Jobs & HR | Grobbendonk | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service technieker - milieuinstallaties (regio Antwerpen)

Functieomschrijving

Voor een mooie firma gelegen in het Gentse en actief in de milieu- en energietechnologie is AGO Technics op zoek naar een service technieker voor kleine waterzuiveringsinstallaties in de regio van Antwerpen. Je zal werken vanuit de afdeling in Grobendonk en je staat onder meer in voor volgende taken: - je start de nieuwe kleine waterzuivingsinstallaties op en stelt deze af - je volgt reeds geïnstalleerde installaties op door langs te gaan bij de klant, indien nodig voer je onderhouden uit en los je storingen op - je sluit elektrische (meet)apparatuur aan en staat in voor de mechanische installatie van pompen - je werkt samen met een collega die je meeneemt om je alles over de installaties aan te leren - klanten situeren zich over heel België (zowel Vlaanderen als Wallonië)

Profiel

Voor het uitoefenen van de functie ben je in het bezit van een technisch diploma, bij voorkeur in de elektriciteit of elektromechanica. Indien je ervaring hebt is dit een pluspunt, maar schoolverlaters komen even goed in aanmerking.
Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken volgens een plan en oplossingsgericht denkt. Je bent hands-on ingesteld en hebt geen schrik om je handen vuil te maken. Daarnaast ben je leergierig en heb je een grote interesse in milieu-installaties. Je kan goed overweg met MS Office.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kijkt ernaar uit om je over heel België te verplaatsen. Tot slot is het een groot voordeel indien je naast een perfecte kennis van de Nederlandse taal, jezelf ook kan redden in het Frans.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket overeenkomstig met je ervaring.
Er heerst binnen de ganse firma een positieve werksfeer. Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten.
De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen en veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk.
Je vertrekt elke dag tussen 7u en 8u vanuit de hoofdsite naar de werf, in de late namiddag stopt jouw werkdag. Je werkt in een 40u week waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen opbouwt. Je verlof is vrij te kiezen, de firma is niet verbonden aan het bouwverlof en heeft geen collectieve sluitingen.

Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de technisch verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek en voor het afleggen van een technische test.

Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.