Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende

Service technieker liften (regio: Aalter - Aalst - Melsele)

437465033

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 43 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service technieker liften (regio: Aalter - Aalst - Melsele)

Functieomschrijving

Voor een internationale firma gespecialiseerd in liften en automatische deuren is AGO Technics op zoek naar een service technieker voor liften in de regio van Aalter - Aalst - Melsele. Het doel van de functie is onderhouden uitvoeren aan liften. Je voert voornamelijk preventief onderhoud uit aan liften, daarnaast lost je ook storingen op. Dit zowel op elektrisch als mechanisch vlak. Je wordt opgeleid door je service coach, hieraan rapporteer je ook geregeld. Bezit je onderstaande vereisten, dan kom je zeker in aanmerking voor deze job: - je hebt een technisch diploma in de elektriciteit, mechanica, elektromechanica of elektronica of je bent evenwaardig door ervaring - je bent sociaal, service- en klantgericht - je werkt graag zelfstandig maar kan ook goed in team functioneren - je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan - je bent bereid in een wachtsysteem te werken (om de 5 à 6 weken ben je een (halve) week van wacht, afwisselend met je collega's. Dit wil zeggen dat je zowel 's avonds, 's nachts als in het weekend kan worden opgeroepen. Deze uren worden natuurlijk extra vergoed.)

Profiel

De firma biedt je een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep.
Je krijgt een opleidingsperiode waarin je alles aanleert, vervolgens ga je zelfstandig op de baan. De firma stelt je een bestelbus ter beschikking waarmee je van thuis uit vertrekt naar je klanten. Deze bestelbus mag je ook voor privédoeleinden gebruiken mits een vaste bijdrage.
Je werkt overdag en in een 39-uren week van 8u tot 17u, met een half uur pauze. Je bouwt dus 8 ADV-dagen op naast je 20 wettelijke vakantiedagen. De firma heeft geen collectief verlof, dit wil zeggen dat je verlof in overleg vrij te kiezen is.
Tot slot biedt de firma je een mooi salarispakket, afhankelijk van ervaring met onder andere een vaste dagvergoeding van ?4,50 per effectief gewerkte dag, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een bestelbus die je ook in je vrije tijd mag gebruiken.

Aanbod

Hoe verloop de sollicitatieprocedure? Na een eerste positieve screening via ons, sturen wij je kandidatuur door naar de firma. Vervolgens zal je een technische test afleggen, evenals een persoonlijkheidstest. Daarna volgt er een interview met de HR-verantwoordelijke en tenslotte een laatste interview met de regio-verantwoordelijke. Deze gesprekken vinden plaats in het hoofdkantoor in Brussel.
Interesse? Stuur jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoud liften en automatische systemen' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.