Terug naar zoekresultaten

Service Technieker ( Internationaal / - 50% reizen )

428997458

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service Technieker ( Internationaal / - 50% reizen )

Functieomschrijving

Voor onze klant, een machinebouwer in het Waasland, zijn wij op zoek naar een internationale service technieker. Uw takenpakket: De job bestaat voornamelijk uit het in bedrijf stellen van de machine, de installatie van de machine en het verlenen van onderhoud bij de klant. Uw takenpakket: Afhankelijk van de bestellingen en de aanvragen van de klant werk je mee aan het opstarten, testen en programmeren van de machines in het atelier in België. Eens een machine volledig is opgestart worden de stukken uit elkaar gehaald om deze via een bepaald transportmiddel te vervoeren naar de klant. Als de machine onderweg is naar de klant, zal jij per vliegtuig naar de klant gaan. Vervolgens sta je in voor de installatie van A-Z. Verder informeer je de klant over bepaalde zaken omtrent de machine. Tijdens de installatie word je meestal begeleid door een plaatselijke vertegenwoordiger van de firma. De installaties duren vaak twee weken maar voor sommige projecten kan het zijn dat je tot vier weken naar het buitenland moet. Verder moet je er ook rekening mee houden dat je niet enkel binnen Europa reist, maar ook naar Amerika, Canada, Azië,... Wanneer de techniekers van de klant die een machine heeft gekocht een technische storing niet kan oplossen, zal je ook ter plekke onderhoud moeten verlenen.

Profiel

Je behaalde bij voorkeur een professionele bachelor in de elektromechanica, mechanica of elektriciteit-elektronica. Je beschikt over een heel goede mechanische kennis aangevuld met een goede kennis elektriciteit/elektronica. Je beschikt bij voorkeur ook over kennis van pneumatica, PLC, CNC en hydraulica. Je spreekt zeer goed Nederlands en Engels en je kan je ook behelpen in het Frans. Je wenst zeker 50% van het jaar ( 20 weken) te reizen naar het buitenland, waarbij je er niet mee in zit om een aantal weken (2-4) weg te zijn van huis. Je bent een harde werker, schrikt niet terug van overuren en bent flexibel ingesteld. Je bent een sociaal ingesteld persoon en hebt er geen problemen mee om alleen te reizen ( soms ook per twee ).

Aanbod

Na een intensieve opleiding in het atelier, ga je de eerste malen mee met een collega naar het buitenland. Als je de job onder de knie hebt, dan word je ook ingeschakeld om zelfstandige installaties of onderhoud te doen. Je komt terecht in een hecht team waarbij je een goede ondersteuning krijgt van de firma. Verder krijg je een mooie verloning en een bedrijfswagen. Bovendien bouw je door je overuren heel wat recup op. Na de proefperiode krijg je een vast contract van onbepaalde duur. Naast interne opleidingen zijn er ook mogelijkheden om na een aantal jaren ervaring, door te groeien.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.