Terug naar zoekresultaten

Service Technieker HVAC - VAST CONTRACT

Via Manpower

Staat 8 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Door de groei van onze nationale klant zijn wij op zoek naar een extra service technieker voor West- en Oost-Vlaanderen voor het plaatsen en onderhouden van verwarmingsinstallaties.

Service Technieker HVAC - VAST CONTRACT

Functieomschrijving


Als service technieker ga je onderhouds- en plaatsingsopdrachten van verwarmingsinstallaties uitvoeren bij residentiële en industriële klanten in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Deze interventies kunnen van acute of periodieke aard zijn waar het je taak is om het onderhoud zo efficiënt en correct mogelijk uit te voeren. Na de service opdracht maak je een werkbon op en informeer je de klant. Op het einde van de dag controleer je het werkmateriaal en indien nodig plaats je bestellingen bij het hoofdkantoor.

Profiel


De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma en de getuigschriften G1 en G2. Bij voorkeur heb je een eerste relevante ervaring als technieker binnen HVAC waardoor je zelfstandig kan werken en vlot de juiste analyse kan maken. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B en spreek je vlot Nederlands en Frans.

Aanbod


Na een uitgebreide opleiding krijg je een gevarieerde functie waarin zelfstandig werk en klantencontact centraal staan. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen en een bedrijfsvoertuig.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan jelle.verlinden@manpower.be of contacteer mij op 056.24.77.54.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.