Terug naar zoekresultaten

Service Technieker grondverzetmachines

Anoniem | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties. Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten. Voor een verdeler van grondverzetmachines zoeken wij een Service Technieker grondverzetmachines.

Service Technieker grondverzetmachines

Functieomschrijving

Als pas aangeworven Service Technieker volg je een gevarieerd opleidingstraject in de ateliers. Dit geeft je de kans om de verschillende producten en componenten van de grondverzetmachines grondig te leren kennen. Eens het eerste deel van jouw opleidingstraject binnen de ateliers afgerond is, zal je opleiding worden verdergezet op de buitendienst en/of in een werkplaats dichter bij huis. Na deze uitgebreide opleiding te hebben gevolgd in onze ateliers en op de baan, word je beschouwd als volwaardige buitendiensttechnieker. In deze rol voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. Meestal gaat het over het stellen van diagnoses, het uitvoeren van herstellingen en onderhouden.

Profiel

Je voelt je thuis in een informele werkcultuur, werkt zelfstandig en je staat stevig in je schoenen. In je dagelijkse werkzaamheden staan techniek, vertrouwen en samenwerking centraal. Verder beschik je over de volgende competenties:
Je spreekt vloeiend Nederlands en/of Frans en kan je uitdrukken in het Engels
Je hebt een opleiding A2 of A1 gevolgd (A2 elektromechanica, autotechnieken, elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica...) of gelijkwaardig door ervaring
Je hebt een eerste relevante ervaring als diagnosetechnieker op grondverzetmachines, landbouwmachines, en/of vrachtwagens
Je kan goed plannen en organiseren 
Soepelheid t.o.v. de dagelijkse uurregeling is een vereiste voor onze buitendienst.

Aanbod

Bij deze technisch uitdagende job met veel zelfstandigheid bieden zij naast intensieve opleidingen natuurlijk ook een interessant salarispakket met heel wat extra legale voordelen.Interesse?Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV door naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be ter attentie van Celien Vrancken of bel 016/270333.

Interesse?

Bezoek manpower.be voor meer informatie over de vacature Service Technieker grondverzetmachines of solliciteer online op de vacature Service Technieker grondverzetmachines.

Henegouwen,Oost-Vlaanderen,Luik,Luxemburg,Brussel,West-Vlaanderen,Namen,Waals-Brabant,Limburg,Vlaams-Brabant,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Auto
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Henegouwen, Oost-Vlaanderen, Luik, Luxemburg, Brussel, West-Vlaanderen, Namen, Waals-Brabant, Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.