Terug naar zoekresultaten

Service technieker fijn technische ecologische installaties- VASTE JOB

Manpower | Roeselare | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant actief naar het produceren en aanbieden van desinfectie totaal oplossingen van water en ruimtes zijn wij op zoek naar een allround service technieker.

Service technieker fijn technische ecologische installaties- VASTE JOB

Functieomschrijving


Als service technieker krijg je een uiteenlopend takenpakket, enerzijds sta je in voor het produceren van de producten maak je deze klaar voor verzending. Hierbij hou je ook de stock bij en waar nodig plaats je bestellingen (circa 1 dag per week). Verder ga je ook doseer- en aanmaakmachines (pompen, tellers, injectieleidingen, sensoren, etc.) plaatsen en monteren, installeren (nutsleidingen aansluiten en elektrische bekabeling), afstellen en onderhouden. Nadien geef je uitleg aan de klant over de werking van het toestel en maak je de werkbon op.

Profiel


De service technieker waar wij naar op zoek zijn is technisch geschoold en heeft kennis elektriciteit, mechanica en sanitair. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B en ben je bereid om voornamelijk over West- & Oost-Vlaanderen te werken. Als persoon kan je zelfstandig werken, ben je hands-on en kan je je vlot aanpassen aan interventies in diverse sectoren (zwembaden, gezondheidssector, industrie, veeteelt). Tot slot ben je communicatief in het Nederlands met een basis Frans en hou je van afwisselend werk.

Aanbod


Na een grondige opleiding bij deze kleine KMO met sterke groei ambities krijg je een uitdagende en gevarieerde functie. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon aangevuld met een service wagen, laptop en GSM. Op termijn zal je ook van thuis uit kunnen vertrekken afhankelijk van de planning.

Wil je meer weten over deze boeiende functie? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7657942

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.