Terug naar zoekresultaten

1 van 11

Volgende

Service technieker CO² koeltechniek - Vast contract

Manpower | Roeselare | Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf naar de Retail en industrie gelegen in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een service technieker met kennis CO² koeltechniek om te werken over gans Vlaanderen.


Service technieker CO² koeltechniek - Vast contract

Functieomschrijving


Als service technieker sta je in voor het plaatsen, aansluiten en installeren van CO² koeltechnische installaties. Hierbij zorg je voor de bekabeling, plaatsing volgens plan, uitvoeren van (lek)testen, frequentieregelaars instellen, motoren aankoppelen en de finale aansluiting op de koelcentrale. Waar nodig ga je ook inox leidingen aansluiten of lassen. Verder ga je ook onderhoudsopdrachten uitvoeren, zowel periodiek als acuut, en ben je eenmaal per 8 weken van wacht en sporadisch bereid om uit te slapen bij grote projecten.

Profiel


De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 diploma optie elektrische installaties met een specialisatie koeltechniek of een bachelor elektromechanica optie klimatisatie. Hierdoor ben je ook in het bezit van een certificaat als gediplomeerd koeltechnieker. Verder heb je een eerste werkervaring als koeltechnieker met CO² koeling of andere koeltechnieken. Als persoon werk je graag nauwkeurig, ben je ook technisch praktisch sterk en schrikt gezond fysiek werk je niet af. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands en Frans en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod


Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een sterk groeiende KMO die een A-Z dienstverlenging kan aanbieden. Zo bouwt de moedervestiging de koelmeubelen en de koelcentrales zodat je altijd duidelijke schema's en plannen voor handen hebt. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon, onkosten vergoeding van circa 13 euro/dag, verplaatsingsvergoeding, uitgeruste bedrijfscamionette met mogelijkheid om van thuis uit te vertrekken, laptop & GSM.

Interesse in deze boeiende functie? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7658022

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Klusjesman' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.