Terug naar zoekresultaten

Service motortechnieker (brandbeveiliging) - regio Antwerpen

438581502

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service motortechnieker (brandbeveiliging) - regio Antwerpen

Functieomschrijving

Voor een firma actief in de brandbeveiliging en gelegen in de regio van Aalst, is AGO Technics op zoek naar een motortechnieker. Het doel van de functie is zelfstandig onderhouden en herstellingen uitvoeren aan sprinklerinstallaties bij jouw klanten. Onder meer volgende onderdelen maken deel uit van jouw takenpakket: - Je staat in voor het onderhoud, de diagnose bij defecten en het herstellen van de dieselmotoren van sprinklerinstallaties. - Bij het uitvoeren van onderhouden en herstellingen aan de motoren, controleer je ook alle andere componenten van de installatie. - Op termijn word je opgeleid om je te specialiseren in een bepaald onderdeel van de sprinklerinstallaties (bijvoorbeeld elektrische herstellingen, brandmeldcentrales, centrifugaalpompen,...). - Na enige tijd zal je ongeveer 2 keer per jaar gedurende één volledige week worden ingeschakeld in de permanentiedienst. - Tijdens deze permanentiedienst is het de bedoeling dat je na 17u bereikbaar bent via de gsm en op zaterdag en zondag zodat je in het geval van onverwachte storingen onmiddellijk kan ingrijpen. - Je denkt actief mee om verbeteringen aan te brengen en de activiteiten aan de dieselmotoren uit te breiden.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een middelbaar diploma in een technische richting, bij voorkeur automechanica, elektromechanica,... of heb je reeds enkele jaren ervaring. Daarnaast kan je zelfstandig werken en neem je ten alle tijde een klantvriendelijke houding aan. Je stelt je flexibel op naar werkuren en je gaat zorgvuldig om met de verschillende procedures en werkdocumenten tijdens het uitvoeren van je job.

Aanbod

De firma biedt jou een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en verder te groeien door het aanbieden van een opleidingsprogramma. Je komt terecht in een jong, dynamisch en enthousiast team.
Je wordt om 7u 's morgens bij de klant verwacht en je werkt in een 39 uren week waardoor je 6 ADV-dagen per jaar extra opbouwt.
Je krijgt een competitief loon op basis van je studies en ervaring (startloon van ?14), aangevuld met een camionette die je gebruikt om naar je klanten te gaan.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Na een eerste grondige screening door ons Gent Technics Team, stellen wij jou voor aan de firma waarna je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de HR-verantwoordelijke en technisch manager. Tijdens dit gesprek krijg je ook een korte rondleiding waarbij het demo-lokaal wordt getoond. Indien dit goed verloopt, volgt snel een loonvoorstel.

Interesse? Mail jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.