Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Service-monteur - Innovatieve en expanderende firma

351878381

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service-monteur - Innovatieve en expanderende firma

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma gelegen in Gent op zoek naar een service-monteur. Doel van de functie is service werk uitvoeren aan allerlei technische installaties in de industrie en in de bouw. Hieronder een overzicht van je takenpakket: - Je gaat naar klanten die actief zijn in zeer diverse sectoren, landbouw, voeding, bouw, chemie... - Je voert er zowel kleine als grote herstellingen uit, voornamelijk curatief. Soms heb je een aantal uren werk, soms heb je een aantal dagen werk. - Je bent voornamelijk actief in Vlaanderen, van de kust tem Meetjesland, Waasland en de Vlaamse Ardennen. - Je bent expert in het werken aan slang-, buis- en leiding verbindingen, dit steeds volgens de wensen van de klant. - Je vindt het belangrijk om nauwkeurig te werken, de klanten kunnen steeds op jou rekenen, voor onderhoud en installatiewerkzaamheden. - Indien er minder aanvragen zijn om op de baan, dan ga je aan de slag in het atelier. - Je doet er herstellingen aan slangen en leidingen. Hier komen klanten ook soms spontaan langs voor een herstelling te laten uitvoeren. - Er is ook een heel groot assortiment aanwezig van materiaal. Je zorgt ervoor dat de stock van het materiaal steeds perfect up-to-date is. Vandaar dat kennis van magazijnwerk ook een pluspunt is.

Profiel

- Je behaalde een diploma in een technische afstudeerrichting.
- Een eerste ervaring als monteur van auto's, heftruckmachines, bouwmachines, landbouwmachines... is een pluspunt.
- Sleutelen aan materiaal doe je enorm graag.
- Er is nooit lang op voorhand een planning, dit is afhankelijk van de interventies die ad hoc dienen te gebeuren bij de service klanten.
- Je bent op zoek naar een job met daguren. Opstarten doe je om 8u en afhankelijk van de opdrachten kan je afronden omstreeks 17u of later.
- Flexibiliteit is voor deze job wel vereist.
- Je bent ook bereid om in te stappen in een wachtdienst. Heden wordt dit gespreid over de 2 filialen, vandaar ben je om de 7-8 weken van wacht.
Die wacht periode loopt van maandag tem maandag en is 24u/24u.
Voor dit wachtsysteem wordt er uiteraard wel een vergoeding voorzien. Je krijgt een vaste vergoeding per dag, ongeacht het wel of niet uitvoeren van een interventie.
Daarbovenop worden de uren waarin je een interventie doet uitbetaald aan overuren, die kan je opnemen in recup of laten uitbetalen.
- Je kan een rijbewijs B voorleggen. Op termijn ga je ook alleen op de baan met de camionette (de Sprinter), een volledig moderne uitgeruste camionette.
Hiervoor dien je een rijbewijs C1 te behalen. De firma plant dit examen voor jou in bij een externe dienst.

Aanbod

De firma is een innovatieve en expanderende onderneming met filialen in Belgie en Duitsland.
De firma is ondertussen een aantal jaar gelegen in Gent opgestart en is dringend op zoek naar extra personeel omwille van uitbreiding van het team.
Heden bestaat het team uit 2 werknemers, maar dit team kan worden uitgebreid met 2 extra werknemers.
Er is ook nog een ander filiaal in Antwerpen, daar zijn een 10-tal werknemers te werk gesteld.
Zelf behoort de firma tot een grotere Duitse groep, in Duitsland zelf gaat het over een 700-tal werknemers, gespreid over een 70-tal filialen.
Na een positieve interim periode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket met ecocheques en een eindejaarspremie.
Je hebt een vast maandloon en een variabel "commissie" maandloon. Dit variabel loon is afhankelijk van het aantal interventies.
Aangezien je een percentage krijgt op de verkochte onderdelen die worden gemonteerd tijdens een interventie.
Dit systeem is opgedeeld in schuiven, een bepaald percentage op de 1ste schijf, een hoger percentage op de 2de schijf enz...
Je werkt in een 39u week en hierdoor bouw je bovenop je 20 verlof dagen nog eens 6 adv dagen op.
Typerend voor de firma, is dat ze hun werknemers in de watten leggen. Er zijn personeelsfeestjes en andere events om de collega service monteurs te leren kennen.
Interesse? Neem contact op met AGO Technics op 09/374.61.33 of per mail naar gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch consultancy' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.