Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 11

Volgende

SERVICE MANAGER LIFTEN

* Commerciële attitude - verder bouwen aan langetermijn relatie met klanten
* People skills, leidinggevende ervaring vereist
* Technisch sterke kennis noodzakelijk

Via Hays Zaventem

Staat 8 dagen op Jobat.be

Ben jij een geboren leider met enige commerciële attitude? Coördinatie en doelgerichtheid kenmerken jou? Hays Engineering & Technology zoekt een Service Manager voor een grote speler in de liftensector. Het hoofdatelier is gelegen regio Brussel, werken vanuit Antwerpen kan ook.

SERVICE MANAGER LIFTEN

Functieomschrijving

Deze klant is op zoek naar een Service Manager die de leiding neemt over de service afdelingen regio Brussel, Limburg en Antwerpen. Absolute hoofdtaak is het ondernemen van de nodige acties om de vooropgestelde doelstellingen/budgetten te behalen. Zo zal je operationele vergaderingen plannen en leiden, ben je een ware coach voor de medewerkers en bewaak je hun planning, taakverderling en KPI's. Daarnaast heb je een duidelijke visie m.b.t. de dienstverlening aangaande onderhouden en onderneem je de nodige acties om deze visie in de praktijk om te zetten. In deze visie hoort uiteraard ook het uitbouwen en onderhouden van relaties met (potentiële) klanten. Je zal een manager 'on-the-field' zijn, daar je ter plaatse bij klanten problemen gaat bespreken en zodoende de geschikte medewerkers ter plaatse brengt. Tot slot ben je, in overleg met de CFO en CEO, verantwoordelijk voor het opstellen en beheersen van het budget voor Service in de vooropgestelde regio's. Je neemt eveneens deel aan de maandelijkse directievergaderingen.

Profiel


Voor deze job zijn we op zoek naar iemand met een Master-diploma Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring. Kennis op het gebied van liften is een plus, echter geen absolute must. Uiteraard beschik je over leidinggevende capaciteiten en een communicatieve, commerciële geest. Tweetaligheid (NL/FR) is noodzakelijk, daar beide landstalen aanwezig zullen zijn in jouw team.

Aanbod

Als Service Manager kom je terecht in een gedreven, internationale organisatie met groeimogelijkheden recht evenredig aan je doeltreffendheid. Deze klant biedt een aantrekkelijke verloning aan, aangevuld met quasi alle extralegale voordelen.

Voel je je geprikkeld om in een snel bewegende onderneming aan de slag te gaan als Service Manager? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedIn profiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Engineering kan je contact opnemen met Dieter Bellemans van HAYS Engineering & Technology op 02 709 84 39 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.