Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 27

Volgende

Service Ingenieur - Explore the world - 35VD

Via Lga Engineering

Staat 19 dagen op Jobat.be

Is hiërarchie niets voor jou en wil je graag terecht komen in een familiale KMO met een collegiale werksfeer? Voor een jong bedrijf in het West-Vlaamse Moorsele, actief in de zware industrie, zijn we momenteel op zoek naar een service ingenieur die graag regelmatig nieuwe culturen opsnuift.

Service Ingenieur - Explore the world - 35VD

Functieomschrijving

Hoe ziet de job eruit?

Als service ingenieur is het belangrijk dat je onze klant en hun producten tot in detail leert kennen. Hiervoor krijg je een intensieve opleiding en maak je kennis met iedere afdeling. Na het inlooptraject ga je mee met een ervaren service ingenieur bij klanten ter plaatse om daar specifieke herstellingen te doen of nieuwe producten te installeren. Je stelt technische diagnoses, spoort proactief problemen op, en lost storingen op door adequate probleem verhelping.
Eens je alles onder de knie hebt ga je zelfstandig ter plaatse bij klanten verspreid over heel de wereld, je bent dus ook niet bang om je uit te drukken in het Engels of eventueel ook in het Frans.

Profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Voor deze functie komen zowel bachelors als masters in aanmerking. Je genoot een opleiding in een technische richting (mechanica, elektromechanica, productietechnologie...) en bent bereid om onze klant tot in de puntjes te leren kennen. Je bent bereid om wereldwijd te reizen en een stevige dosis klantencontact schrikt je niet af.

Aanbod

Wat bieden we jou?

Je brutoloon is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je salaris wordt aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, smartphone, laptop...). Uiteraard worden al je kosten (hotel, maaltijden...) in het buitenland vergoed. Je werkuren zijn flexibel, ook al zijn die natuurlijk voor een stuk afhankelijk van de klant. Je harde werk wordt beloond met 35 verlofdagen.

Helemaal overtuigd en wil je graag zo snel mogelijk onze klant overtuigen met een persoonlijk gesprek?
Stuur dan vandaag nog je cv naar apply(at)lga.jobs met vermelding van referentie 1932 en ga deze week nog op gesprek!

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.