Terug naar zoekresultaten

Service ingenieur - Elektriciteit internationaal

322717814

Via AGO Jobs & HR

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service ingenieur - Elektriciteit internationaal

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationale speler binnen de staalindustrie, zijn we op zoek naar een gemotiveerde service ingenieur ? elektriciteit. Als service ingenieur is je takenpakket driedelig: installeren, opleiden en ondersteunen. Het eerste grote deel van je takenpakket omvat het installeren van de machines. Zo ga je voor verschillende klanten, nationaal en internationaal de machines gaan installeren, instellen en testen. Hieraan gekoppeld zorg je ervoor dat de machines vlekkeloos werken, wanneer je opdracht erop zit. Aan de hand van trial-and-error zorg je er dus voor dat de machines optimaal kunnen worden gebruikt. Als tweede luik van je takenpakket zorg je ervoor dat de klant de machine optimaal kan gebruiken, ook zonder jouw hulp. Dit wil zeggen dat je aan de klant een volledige uitleg en opleiding voorziet m.b.t. de werking van de machine. Hierbij ben je steeds klantvriendelijk, sta je open voor vragen en leg je alles met een glimlach uit. Als laatste onderdeel, ben je verantwoordelijk voor de opvolging na installatie. Dit wil zeggen dat je ook preventief en curatief kan worden ingezet ter ondersteuning van klachten en / of problemen met reeds geinstalleerde machines.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een technische richting, bij voorkeur in elektromechanica, automatisatie,?

Indien je reeds een eerste ervaring met machinebouw / installaties / opstarten van machines hebt, is dit een meerwaarde.

Je bent technisch sterk, m.b.t. het vakgebied elektriciteit / elektronica, waarbij PLC-sturingen, motoren, etc. geen geheimen kennen voor jou.

Je hebt kennis van het Office-pakket voor een goede registratie van je werk.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Je bent een harde werker en bent flexibel ingesteld.

Je bent ten allen tijde klantvriendelijk.

Je hebt uitstekende kennis van de Engelse taal. Indien je Spaanse kennis hebt, is dit een meerwaarde.

Je bent bereid om op regelmatige basis in het buitenland te werken (tot 4 weken aan een stuk).

Aanbod

Je krijgt een onmiddellijk vast contract aangeboden. Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket in een internationaal bedrijf met een stabiele reputatie.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Verantwoordelijke productieproces
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.