Terug naar zoekresultaten

Service engineer

Manpower | Herentals | Voltijds

Staat 43 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een specialist inzake het ontwerp, de productie en het onderhoud van specifieke industriële productiemachines met een stevige marktpositie als gevolg. Ook na de verkoop wordt er een verdere service gegarandeerd. Hiervoor zoeken ze nog een Installatietechnieker die er voor openstaat tot 90%25 in het buitenland te vertoeven.

Service engineer

Functieomschrijving


Als Installatietechnieker ben je ervoor verantwoordelijk om de in het atelier gemaakte machines op locatie bij de klant te gaan opbouwen aansluiten en operationeel maken. Je initieert de lokale opartor in het hanteren van de installatie. Hiervoor doe je beroep op een brede technische kennis.(elektrisch/mechanisch/pneumatisch/hydraulisch) en gaat op een kritische manier om met je werk.
Regelmatig komen er specifieke vragen van klanten waar je hen gericht bij kan ondersteunen. Het internationale aspect schrikt je hier niet in af. Wees er wel van bewust dat deze verplaatsingen hoofdzakelijk zijn voor je werk en niet meteen voor vakantie.

Profiel


Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding elektromechanica of werktuigbouwkunde genoten en weet dit liefst aan te vullen met een eerste relevante ervaring inzake machinebouw. Uiteraard ben je gebeten door techniek en wil je jezelf volledig ontplooien in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.
Je bent iemand die perfectie nastreeft en niet liever doet dan in team te werken.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die door middel van training en opleiding jou tot een nog hoger niveau kan tillen.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar lien.carolus@manpower.be!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7368040

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.