Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 41

Volgende
Whoohoo® Antwerpen

Service Engineer

Via Whoohoo® Antwerpen

Staat 9 dagen op Jobat.be

Onze klant is een klein maar sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleppen en filters voor grootschalige scheepsuitlaten. Een open mentaliteit die elke werknemer zijn eigen plaats wilt geven en de kansen biedt om het onderste uit de kan te halen.


Service Engineer

Functieomschrijving

Als Service Engineer zal je niet enkel inhouse werken maar ook bij verschillende klanten wereldwijd mechanische problemen oplossen.

Een sterke focus op het mechanisch aspect, maar ook problemen in het elektrisch en hydraulisch aspect zal je moeten oplossen.

In samenwerking met je collega's zal je ook de klant een service bieden om u tegen te zeggen! Als je op bezoek moet voor onderhoud of een concrete storing maak je van de gelegenheid gebruik om controles uit te voeren en te bekijken of de klant nog hulp nodig heeft in verband met andere producten of diensten.

Administratief ga je er dan ook voor zorgen dat de juiste materialen samen met jou tijdig bij de klant aanwezig zullen zijn, voorschriften nakijken, verbeteren en zelf samenstellen komen dan ook te kijken bij je taken als Service Engineer, dit allemaal om een langdurige en kwalitatieve service te kunnen bieden aan je klanten.

Profiel

 •         Je hebt een technisch diploma, liefst een bachelor, maar met een goede ervaring op zak en een mature houding kom je ook in aanmerking zonder!

 •         Gezien je veel op pad bent zal je zelfstandig moeten kunnen werken en natuurlijk heel flexibel zijn naar werkuren en omgeving.

 •         Je bent erg mondig aangezien je ook klanten moet helpen, gezien deze geregeld in het buitenland zullen zijn is Engels een must en elke andere taal een stevige meerwaarde. 


 • Aanbod

  Service Engineer
  Antwerpen

  Anderen bekeken ook

  De job werd bewaard

  Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

  Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

  Solliciteer nu Solliciteer nu

  Nog 19 dagen om te solliciteren

  Kenmerken

  Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

  Aanbod

  • Voltijds

  Solliciteer voor

  Ontvang nieuwe jobs via e-mail

  Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

  We sturen je geen reclame.