Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 23

Volgende

Service Engineer Sorteermachines (20%25 buitenland)

Manpower | Hasselt | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een dynamische en sterk groeiende machinebouwer, gespecialiseerd naar het ontwikkelen en produceren van sorteermachines naar de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een service engineer.

Service Engineer Sorteermachines (20%25 buitenland)

Functieomschrijving


Als service engineer zal je na een opleidingsperiode van enkele weken in staan voor het plaatsen, installeren en onderhouden van sorteermachines op basis van laser- en camerasturing. De machines komen volledig geassembleerd vanuit de productievestiging naar de klant waar je als service engineer de mechanische montage en plaatsing uitvoert. Daarna ga je de sorteermachine aansluiten, instellen en een test uitvoeren. Hierbij geef je de technische dienst info omtrent de machine te leren gebruiken, onderhouden en eerste storingen te verhelpen. Gezien de internationale groei ben je ook bereid om circa 20%25 van de arbeidstijd projecten in het buitenland (EU, Azië & USA) uit te voeren van maximum 2 weken.

Profiel


De service engineer waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor elektromechanica of is gelijkwaardig door ervaring als (service)technieker binnen machinebouw. Gezien je autonoom moet kunnen werken is een eerste stabiele en relevante werkervaring noodzakelijk waardoor je zowel kennis mechanica (montage, kettingen, riemen, constructie, etc.), industriële elektriciteit (kasten, fotocellen, relais, etc.), elektronica (lasers, camera's,) en besturingssystemen hebt. Verder ben je communicatief in het Nederlands met een goede basis Engels & Frans. Tot slot ben je bereid om eenmaal per circa 6 weken van wacht te zijn, 80%25 kan telefonisch verholpen worden, en heb je geen 9-5 mentaliteit.

Aanbod


Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een dynamische en groeiende KMO met internationale groeiambities. Conform je kennis en ervaring krijg je een bediendecontract met een aantrekkelijk bruto maandloon, bedrijfswagen, laptop, GSM, maaltijdcheques en verzekeringen. Hierbij komen ook premies afhankelijk van de interventie of beschikbaarheidstijden.

Interesse of wil je meer weten? Bezorg je CV aan Office.VlaamsBrabantPermanent@manpower.be t.a.v. Celien Vrancken of bel 016/270 333.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7657029

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.