Terug naar zoekresultaten

Service Engineer Sensoroplossingen Industrie

Anoniem | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties. Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

Voor een klant gespecialiseerd in sensoren gebruikt in de industrie zoeken wij een Service Engineer.

Service Engineer Sensoroplossingen Industrie

Functieomschrijving

Na een grondige opleiding zal je als Service Engineer instaan voor de inbedrijfname, het onderhoud en de herstelling van het volledige portfolio aan innovatieve producten en oplossingen omtrent sensoren voor de industrie. Ook het geven van trainingen en de technische ondersteuning van de klanten en de sales force behoren tot je takenpakket. En dit voor de volledige levenscyclus van de toestellen.
 

Profiel

Uw profiel Deze functie zien wij graag ingevuld door een Bachelor Electronica, Electomechanica of meet-en regeltechnieken. Je bent een flexibele, gedreven en stressbestendige teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief, klantgericht en kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en het Engels.
Ervaring in de sector is geen vereiste maar enige voeling met de industrie is wel een pluspunt.
 

Aanbod

Deze firma biedt je een aantrekkelijke gevarieerde functie aan, die je toelaat om je op een zelfstandige manier te ontplooien in een dynamisch bedrijf met uitgesproken principes: authenticiteit, loyaliteit en permanente inzet. Deze inzet wordt beloond met een aantrekkelijke vergoeding, een voortgezette opleiding en diverse extralegale voordelen (o.a. bedrijfswagen)

Interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande link.

Vragen? Bel het nummer 016/270 333 en vraag naar Celien Vrancken

Interesse?

Bezoek manpower.be voor meer informatie over de vacature Service Engineer Sensoroplossingen Industrie of solliciteer online op de vacature Service Engineer Sensoroplossingen Industrie.

Namen,Waals-Brabant,Oost-Vlaanderen,Luik,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Limburg,Brussel,Henegouwen,Antwerpen,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Wetenschap en onderzoek
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Namen, Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen, Luik, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel, Henegouwen, Antwerpen, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.