Terug naar zoekresultaten

Service engineer onderhoud en opbouw nieuwe machines - VAST CONTRACT

Manpower | Kortrijk | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een jonge dynamische speler actief naar technische dienstverlening naar onderhoudsopdrachten van industriële machines en het meewerken aan de opbouw van nieuwe installaties, zijn wij op zoek naar een service technieker om hoofdzakelijk te werken in West- & Oost-Vlaanderen.


Service engineer onderhoud en opbouw nieuwe machines - VAST CONTRACT

Functieomschrijving


Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudsopdrachten bij klanten, zowel elektrisch als mechanisch naar het vervangen en onderhouden van kettingen, tandwielen, motoren, sensoren, aandrijvingen, etc. Hierbij kom je terecht in diverse sectoren alsook kleine en grote bedrijven. Daarnaast werk je ook mee aan projecten naar de opbouw en installatie van nieuwe machines of productiehallen, dit vanaf de mechanische opbouw tot bekabeling en aansluiting tot afregeling van de machines.

Profiel


De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van A2 of bachelor elektromechanica of aanverwante technische opleiding of is gelijkwaardig door ervaring. Een eerste ervaring als service- of industrieel technieker is noodzakelijk net als een gezonde passie naar techniek en technische evolutie. Verder vormen kennis PLC sturingen en lastechnieken extra troeven. Tot slot heb je een verzorgd voorkomen, heb je geen 9 to 5 mentaliteit en kan je ordelijk en zelfstandig werken.

Aanbod


Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een groeiende eenmanszaak met ambitie. De zaakvoerder was zelf 15 jaar actief als maintenance verantwoordelijke bij een internationaal bedrijf waardoor hij jou met raad en daad zal kunnen bij staan. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een mooi uurloon aangevuld met laptop, GSM en service wagen met de mogelijkheid om van thuis te vertrekken.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656689

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.