Terug naar zoekresultaten Vorige

23 van 40

Volgende
Whoohoo® Gent

Service engineer hernieuwbare energie

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt en installeert hoogtechnologische technologieën op vlak van hernieuwbare energie. Je komt terecht bij een familiaal bedrijf, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je wordt steeds nauw betrokken bij de strategie van het bedrijf en inzet wordt beloond! Aangezien je in een kleiner en familiaal bedrijf terechtkomt wordt er ook steeds rekening gehouden met de persoonlijkheid en matching in het team. De gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie voel je in deze KMO bij iedereen. Door de afwisselende en uitdagende projecten is ook geen enkele dag saai, WHOOHOO! Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een service engineer solar!


Service engineer hernieuwbare energie

Functieomschrijving

Als service engineer heb je een afwisselend takenpakket en is geen enkele dag routine. Jij bent verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van hoogtechnologische en state-of-the-art zonneparken. Je behandelt de monitoring van de zonnepanelen, waarbij je voornamelijk rekening houdt met de transformers. Je werkt daarbij nauw samen met de elektriciens, bordenbouwers, werfleiders en projectleiders. Je werkt over heel België, waarbij je ook met flexibele werkuren werkt en meteen naar de werf mag rijden. 

Profiel

 •         Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma elektrotechniek, maar een middelbaar diploma elektriciteit aangevuld met een eerste ervaring in zonnepanelen komt ook in aanmerking

 •         Je hebt een sterke hands-on mentaliteit

 •         Je hebt een passie voor hernieuwbare energie, waarbij je letterlijk het milieu een handje helpt


 • Aanbod

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

  Interesse?

  Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Sarah Vancampenhout van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 483 668 876.

  Vermeld de referentie: 9229625-JA-BE
  West-Vlaanderen

  Anderen bekeken ook

  De job werd bewaard

  Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

  Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

  Solliciteer nu Solliciteer nu

  Nog 7 dagen om te solliciteren

  Kenmerken

  Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

  Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

  Solliciteer voor

  Ontvang nieuwe jobs via e-mail

  Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

  We sturen je geen reclame.