Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 59

Volgende

SERVICE ENGINEER | ELEKTRISCHE AANDRIJVINGEN | BENELUX | VAST CONTRACT

Via Manpower

Staat 5 dagen op Jobat.be


Mijn naam is Yannick Voet, werkzaam binnen de selectiedivisie van Manpower.
Dankzij mijn 6 jaar ervaring in de technische markt, mijn doelgerichte aanpak en expertise, ga ik voor jou op zoek naar een nieuwe uitdagende job, dit met een onmiddellijk vast contract.
Hierbij hou ik rekening met je capaciteiten, ervaring en motivatie, dus zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters kunnen rekenen op mijn engagement.

Voor onze klant, een Duitse pionier actief in elektrische aandrijvingen en afsluiters voor de industrie, zijn wij op zoek naar (m/v): SERVICE TECHNIEKER om het Benelux team te versterken, met als hoofdregio België.

SERVICE ENGINEER | ELEKTRISCHE AANDRIJVINGEN | BENELUX | VAST CONTRACT

Functieomschrijving


Als service technieker sta je in voor de volledige installatie en oplevering van aandrijvingen on-site bij diverse klanten. Daarnaast ga je ook bestaande aandrijvingen controleren, reviseren, herstellen en testen. Steeds met zorg voor een goede service en het juiste technisch advies voor de klant. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden verzorg je ook servicerapporten.

Je vertrekt telkens van thuis uit naar de klant en na je laatste opdracht ga je weer onmiddellijk huiswaarts. Sporadisch zal je ook eens overnachten, dit om het zo efficiënt mogelijk te maken.

Profiel


Je behaalde een technisch diploma elektriciteit of elektromechanica en bent gebeten door techniek. Kennis van besturings-en aandrijftechnieken vormt een pluspunt. Je kan zowel goed in team werken als zelfstandig je plan trekken. Je werk voer je nauwkeurig uit en bent een sterke communicator. Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een meerwaarde. Je stelt je flexibel op en hebt geen probleem om sporadisch eens te overnachten.

Aanbod


Een afwisselende job met uitdaging, waarin je initiatief en verantwoordelijkheid kan nemen en de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt terecht bij een Duits familiebedrijf die nog maar aan zijn tweede generatie zit en al ruim 2500 medewerkers over heel de wereld heeft. Dit bedrijf hecht veel belang aan zijn medewerkers, waarbij er een mooi competitief salarispakket (incl. service wagen Volkswagen Transporter) aangeboden zal worden. Ook bij eventuele overnachtingen krijg je de nodige luxe en faciliteiten aangeboden.

Drijf jij mee de toekomst van de klanten aan?

Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature en stuur je CV door naar yannick.voet@manpower.be of bel voor meer informatie op het nummer 03 217 97 20.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.