Terug naar zoekresultaten

SERVICE ENGINEER CNC METAALBEWERKINGSMACHINES - VASTE JOB

Manpower | Sint-Niklaas | Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be


SERVICE ENGINEER CNC METAALBEWERKINGSINSTALLATIES - VASTE JOB.

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, ervaring en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die past bij jouw verwachtingen en competenties. Via onze selectiedivisie start je steeds onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, een sterke speler in de verkoop en service van cnc metaalbewerkingsinstallaties, zijn wij op zoek naar een service engineer om zowel in eigen regio als over gans België service te bieden.

SERVICE ENGINEER CNC METAALBEWERKINGSMACHINES - VASTE JOB

Functieomschrijving


Als service engineer zal je na een intensieve opleidingsperiode van 6 maanden in staan voor het plaatsen, installeren, opstarten, onderhouden en herstellen van CNC installaties voor houtbewerking. Je gaat langs bij klanten in je eigen regio maar je bent ook bereid om over gans België te werken. Je komt zowel bij grote als kleine bedrijven terecht. Je geeft opleiding aan de klant over de werking van de machine en waar nodig pas je de parameters en sturing aan. Op termijn bestaat de optie om internationaal te werken.

Profiel


De service engineer waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch bachelor diploma elektrotechniek of elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt in elk geval een brede technische kennis en bent technisch gedreven. Je bent hands-on ingesteld en houdt ervan om steeds met moderne machines te werken en opleidingen te volgen. Je kan je volt uitdrukken in het Nederlands, en hebt minsten een basis Engels en/of Frans. Ook dynamische en sterk gemotiveerde bachelor schoolverlaters kunnen in aanmerking komen.

Aanbod


Als service engineer krijg je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid bij een premium verdeler van cnc houtbewerkingsmachines. Bij opstart krijg je onmiddellijk een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket: mooi uurloon, bedrijfscamionette (ook privé te gebruiken), gsm & tablet en maaltijdcheques. Daarnaast heb je de mogelijkheid om van thuis uit te vertrekken naar de service opdrachten.

INTERESSE?
Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Contacteer me op 0485 67 60 46 of stuur je CV naar lothar.devos@manpower.be
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7657200

VLAANDERENSTRAAT 107
9000 GENT
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.