Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 23

Volgende

Service desk engineer

186641477

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Service desk engineer

Functieomschrijving

Voor een IT-bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een Service Desk Engineer. Als lid van de supportafdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en behandel je alle problemen gerelateerd aan software, netwerk en hardware. Daarnaast help je de klanten met minor changes van diverse aard (voornamelijk gericht op standaard Microsoft Windows Client/Server en LAN- & WAN-netwerkomgevingen). Het controleren van de monitoring alerts en het dagelijks nakijken van de back-ups remote behoren ook tot je takenpakket. Aangezien je veel ervaring op doet in deze functie, op korte tijd, zijn er ook doorgroeimogelijkheden tot o.a. System Engineer.

Profiel

Als service desk engineer heb je heel wat kennis van verschillende besturingssystemen, dit zowel Windows als Linux. Zaken als back-up, antivirus, firewalls, routers, telefonie en citrix klinken jou bekend in de oren. Daarnaast heb je ook kennis van TCP/IP, netwerktopologieën en Microsoft backoffice applications, zoals Exchange, SQL en ISA. Naast het Nederlands spreek je ook vloeiend Frans, kennis van Engels is een pluspunt. Een rijbewijs B is een vereiste. Je kan problemen verifiëren, registreren, analyseren en oplossen volgens de vooraf uitgewerkte procedures. Dankzij je communicatieve skills ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Een gezonde portie werkdruk of een moeilijk probleem schrikken jou niet af.

Aanbod

In dit groeiend bedrijf heerst een collegiale sfeer met een dynamische werkcultuur. Naast een boeiende, stabiele en leuke job krijg je ook de kans om je verder te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf. Dit alles wordt verder ondersteund door een aantrekkelijk salaris.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.