Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 7

Volgende

SERVICE COORDINATOR

? Technische bacheloropleiding
? Coördineren van technische installatiewerken
? Oplossingsgericht en communicatief

Hays Kortrijk | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor een groeiende en innovatieve kmo met bruisende bedrijfscultuur regio Roeselare is Hays Engineering op zoek naar een service coordinator.SERVICE COORDINATOR

Functieomschrijving

In deze job als service coordinator ben je de spilfiguur tussen klant en interne collega's in de aanloop en opvolging van installaties. Je staat in voor het analyseren van werkorders en gegevens, zodat je via een grondige voorbereiding kan zorgen voor een efficiënte uitvoering. Je bekijkt de installatiekosten en -tijd, tekent de nodige plannen, stelt werkorders op, bestelt het nodige materiaal en je maakt de werk- en personeelsplanning op. Tijdens de uitvoering van de werken ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en techniekers. Ten slotte doe je verbetervoorstellen waar nodig.

Profiel

Voor deze vacature van service coordinator kijkt Hays Engineering uit naar een technische bachelor (elektromechanica, elektrotechniek, e.d.) of iemand gelijkwaardig door ervaring. Je bent oplossingsgericht en hebt een doe-mentaliteit. Je houdt ervan om technische werken te coördineren en bent klantvriendelijk.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast bedrijf dat in volle expansie is. Je krijgt de kans een gevarieerde job uit te oefenen in een zeer collegiale groepssfeer waar veel zaken bespreekbaar zijn. Er zijn ook mooie doorgroeimogelijkheden voorzien indien je dit ambieert. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Interesse in deze job als Service Coordinator? Stuur je cv naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Interesse?

Hays Kortrijk
Louise Vanthuyne
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Materiaalkunde' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.