Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Service coördinator

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Het bedrijf is een grote speler op de markt op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten klasse 8 voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 


Ter ondersteuning van hun team zijn ze momenteel op zoek naar een service coördinator voor het onderhoud en de opvolging van hun opgeleverde projecten. 


Service coördinator

Functieomschrijving

Als service coördinator heb je reeds een praktische ervaring opgebouwd m.b.t. gebouwbeheersystemen en aansturing van HVAC. Je kijkt momenteel echter uit naar een coördinerende functie, waarbij meer bureauwerk aanwezig is. Je bent wel nog sporadisch betrokken om ter plaatse de fouten te bepalen. Vervolgens stuur jij jouw team aan ter oplossing van dit probleem. Je neemt de aansturende, coachende en ondersteunende functie in over jouw team. Je bent ook goed in de puntjes met elkaar te verbinden. Doordat je overkoepelend werkt over verschillende projecten, kan je bepaalde informatie samenbrengen en feedback geven naar de pre-engineering van eventuele verbeteringsmogelijkheden. 

Profiel

 •         Je beschikt reeds over een praktische of leidinggevende ervaring binnen de gebouwtechnieken en/of aansturing van HVAC, met voorkeur vanaf klasse 5

 •         Met voorkeur beschik je over een bachelor energietechnologie / elektromechanica / elektrotechniek / meet- en regeltechniek, maar ervaring primeert!

 •         Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten

 •         Goede communicatievaardigheden zijn noodzakelijk!

 •         Afwisseling tussen bureau en de werf is voor jou ideaal! 


 • Aanbod

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.
  Deze job wordt niet langer aangeboden.

  Andere jobs bij Whoohoo® Gent

  Alle jobs Teamleader / meestergast / ploegleider

  Populaire jobs in Teamleader / meestergast / ploegleider:

  Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

  West-Vlaanderen

  Anderen bekeken ook

  De job werd bewaard

  Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

  Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

  Solliciteer nu

  Deze job wordt niet langer aangeboden

  Kenmerken

  Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

  Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

  Ontvang nieuwe jobs via e-mail

  Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

  We sturen je geen reclame.