Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende

SERVICE COORDINATOR ASSISTANCE

* Service Coordinator Assistance
* Neder-Over-Heembeek
* NL/FR + professioneel Engels

Via Internationale speler in de trucking industrie

Nog 4 dagen om te solliciteren

Hays Response is voor een internationaal gerenommeerde klant in de truckindustrie op zoek naar een Service Coordinator voor de afdeling Assistance.

SERVICE COORDINATOR ASSISTANCE

Functieomschrijving

In deze job zal het jouw verantwoordelijkheid zijn om klanten die inbellen met heel uiteenlopende problemen van oplossingen te voorzien. Vanuit het centrum in Neder-Over-Heembeek ben je verantwoordelijk voor klanten uit België, Frankrijk en Marokko. Aangezien het om een premium product gaat wordt er ook een premium service verwacht. De klant kan namelijk bellen / mailen met allerhande problemen. Zo zal je niet enkel een depannage van een truck moeten kunnen regelen maar ook afspraken maken bij werkplaatsen en garages die zo dicht mogelijk bij de klant zijn huidige locatie zijn gelegen. Het verloop van de pechverhelping volg je van A tot Z, waardoor je ook de kans krijgt om een band op te bouwen met de klant.

Profiel

Voor deze vacature is Hays Response op zoek naar een vlot tweetalige kandidaat. Het Nederlands en het Frans zal je het meest gebruiken, maar een goede kennis van het Engels is ook zeker nodig. Zo is de communicatie met de andere internationale Assistance Centers in het Engels. Om een kwalitatief perfecte service te kunnen leveren is een klantgerichte aanpak een absolute vereiste. Service staat centraal! Het is geen callcenter, maar toch is een portie stressbestendigheid en creativiteit zeker een plus. Verder zoekt Hays Response iemand die wat logistieke inzichten heeft en niet bang is om de telefoon op te nemen.

Aanbod

Wat biedt onze klant jou via Hays Response? Naast een zeer uitvoerige opleiding - waarin je alles wat je moet weten over het bedrijf en de werkwijze wordt uitgelegd - krijg je ook een mooi loonpakket dat tot 3000 euro bruto kan gaan. Daarbovenop kom je in een internationaal team terecht wat de werksfeer absoluut top maakt!

Eerst begon deze positie als een tijdelijke opdracht van 6 maanden, maar onze klant wil zich voor de juiste kandidaat engageren om een vast contract te geven na een succesvolle interimperiode! Aarzel dus absoluut niet en solliciteer snel op deze vacature als je in een topbedrijf wil terechtkomen.

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Dispatcher
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dispatcher' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.