Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

Server Engineer

Bij Mediahuis

Staat 26 dagen op Jobat.be

Mediahuis is één van de leidinggevende mediabedrijven in België en Nederland. De groep is uitgever van sterke nieuwsmerken als De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next.
Daarnaast exploiteert Mediahuis belangrijke classifieds-platformen als Hebbes, Jobat, Zimmo, Vroom en het ondernemersplatform Made in.

Server Engineer

Functieomschrijving

Als Server Engineer maak je deel uit van het ICT Infrastructuur departement dat de 24/7 support verzorgt voor server infrastructuur van de vennootschappen, departementen en krantentitels binnen de Mediahuis-groep. Je komt terecht in een enthousiast team bestaande uit verschillende experten binnen infrastructuur, waar je veel van kan bijleren, maar ook je eigen kennis en ervaring mee kan delen.

TAAKOMSCHRIJVING


* Je staat in voor het dagelijkse beheer van de server infrastructuur, waarbij je de kwaliteit binnen de infrastructuur niet uit het oog verliest. Dit doe je door het opzetten van monitoring, oplossen van incidenten en het in productie plaatsen van nieuwe functionaliteiten.

* Je zorgt voor een heldere communicatie en goede ondersteuning bij mogelijke problemen gerelateerd met de serverinfrastructuur.

* Ook schrijf je de nodige documentatie en draagt terugkerende activiteiten over aan je collega’s van de eerste – en tweede lijn supportgroepen.

* Je bent actief betrokken bij Infrastructuur en/of business projecten. Hierin vertolk je een leidinggevende, adviserende en/of technisch-uitvoerende rol.

* Daarnaast pak je ook mogelijke oorzaken van instabiliteit aan op een structurele manier en werk je actief mee aan disaster recovery activiteiten en security gerelateerde initiatieven binnen je domein.

* Sporadisch verplaats je je naar onze andere vestigingen in de Benelux.

Profiel* Je beschikt over een ICT-diploma en 4 tot 5 jaar relevante ervaring als server engineer en bent op zoek naar een volgende stap binnen je carrière.

* Je hebt een sterke algemene kennis van ICT-technologieën en een meer diepgaande kennis van een aantal van de onderstaande technologieën:

* Virtualisatie Technologieën: Applicatie-, Desktop en Server virtualisatie (VMWare, Hyper-V, XenApp)

* OS: RedHat Linux, Microsoft Windows

* Security technologieën: PKI

* Cloud technologieën: Azure

* Monitoring technologieën: SCOM, HPE OneView, …* Je staat bekend om je operationele focus en hebt een grote interesse om te werken binnen een project gerelateerde omgeving.

* Je ambieert om een echte expert te worden binnen je vakgebied door je te specialiseren in specifieke kennisgebieden binnen ons server team.

* Je hebt oog voor de automatisatie van recurrente processen, interesse in innovatie en de implementatie van nieuwe functionaliteiten binnen je eigen domein

* Je volgt de nieuwste IT-trends en technologische evoluties op de voet en deelt deze graag met je collega’s.

* Je bent tweetalig Nederlands/Engels.

Aanbod* Een job met ruimte voor eigen initiatief met de mogelijkheid om steeds met de nieuwste technologieën aan de slag te gaan.

* Je komt terecht in een innovatieve en dynamische ICT-omgeving.

* Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen (o.a. een bedrijfswagen en tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ….)

* Een waaier aan opleidingsmogelijkheden (workshops, conferenties, …) zodat je je talent optimaal kan ontwikkelen.

* Niet te vergeten dat Mediahuis in 2016 bij de top 10 van meest aantrekkelijke werkgevers behoorde.

Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Netwerk, ICT security
  • Sector: Media en Communicatie
  • Vlaams-Brabant
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ICT security' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.