Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 29

Volgende

Senior Technieker (2-ploegen) - Regio Gent

372853167

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Senior Technieker (2-ploegen) - Regio Gent

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten gelokaliseerd in de Gentse regio is AGO Technics op zoek naar een technieker in 2-ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het inspectief, curatief en preventief mechanisch onderhoud aan alle machines, installaties, mallen en voorzieningen binnen de onderneming. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - De veiligheidsvoorschriften op elk moment naleven en er mede op toezien dat iedereen in je werkomgeving dit doet. - Actief bijdragen aan de bedrijfszekerheid van het productieproces. - Monteren, demonteren, repareren, reviseren, aanpassen, wijzigen, vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema?s, tekeningen, handleidingen, voorschriften en eigen opmetingen. - Klaar zetten en terug halen van de mal aan de machine zoals opgegeven in de productieopgave.

Profiel

Voor deze functie zijn we echt op zoek naar kandidaat die bij voorkeur een A2 opleiding kan voorleggen in een mechanische richting. Beschik je over een A3-opleiding in een mechanische richting maar kan je zeker 5 jaren onderhoudservaring in een productieomgeving voorleggen? Twijfel dan zeker niet om ook voor deze vacature te solliciteren! Daarnaast is het belangrijk dat je ook enige kennis in de volgende zaken kan voorleggen: Mechanica, hydraulica, pneumatica en elektrodelassen.

Aanbod

Je komt terecht in een zeer stabiele werkomgeving, waarbij je heel veel kansen krijgt om bij te leren. Je werkt in een 2- ploegen stelsel. Interesse, neem dan contact op met AGO Technics, stuur ons alvast je cv door gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / werktuigkunde' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.