Terug naar zoekresultaten

Senior System Engineer

265063044

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Senior System Engineer

Functieomschrijving

Voor een groeiend bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een Senior System Engineer. Het organiseren, installeren en configureren van de IT-infrastructuurprojecten en hybride oplossingen omschrijft een groot stuk van jouw takenpakket, net als de installatie, configuratie en ondersteuning van hard- en software. Daarnaast ben je op technisch vlak verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen klanten, waarbij je de tickets opvolgt.

Profiel

Met een grondige generalistische technische kennis en meer dan vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie kan je zelfstandig aan de slag. Jouw kennis gaat over networking (DHCP, DNS, TCP/IP, Routing en Security), Firewalls, VPN en Virtualisatietechnologieën (VMWare, Hyper-V). Verder heb je ook ervaring met Server hardware (HP, DELL), Cloud (Office 365, Azure) en Microsoft Exchange (2xxx). Daarnaast klinkt Citrix (XenDesktop, XenApp, XenServer en Provisioning), Scripting (Powershell, VBS, BASH) en storage (iSCSI, SAN, NAS, 3PAR) jou bekend in de oren. Natuurlijk ken je ook Microsoft OS (Active Directory, Group Policies, RDS) en Monitoring (N-Able, Kaseya, SCOM, Nagios). Naast een algemene kennis van deze zaken, ben je ook gespecialiseerd in twee of meer van deze domeinen.
Naast het Nederlands spreek en schrijf je vlot Frans en Engels. Met een grote honger naar kennis werk je nauwkeurig en proactief. Verder omschrijf je jezelf als een verantwoordelijke en flexibele teamplayer, die bestand is tegen stress en streeft naar resultaten. Je kan tevens zelfstandig werken, maar weet wanneer je hulp moet vragen. Als laatste vormen onze kerncompetenties, namelijk creativiteit, inzet, klantgerichtheid, integriteit en samenwerken voor jou een evidentie.

Aanbod

Naast een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen biedt dit bedrijf met een collegiale sfeer een boeiende en uitdagende functie. Je krijgt de kans om je verder te specialiseren binnen een bepaalde domeinen dat samenhangt met jouw interesse. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden voorzien.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Kortrijk IT

Alle jobs Netwerk, ict security

Populaire jobs in Netwerk, ict security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.