Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende

SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT OFFICE PROFIELEN

* Commerciële ondernemer en teamplayer
* Minstens een eerste werkervaring
* Affiniteit met administratieve profielen

Via Hays Antwerpen

Staat 10 dagen op Jobat.be

Hays, Recruiting experts worldwide, is een wereldwijde expert op vlak van rekrutering en selectie. Hays Response is gespecialiseerd in het snel en efficiënt plaatsen van gekwalificeerde medewerkers voor dringende functies, tijdelijk of tijdelijk met optie vast.

Voor onze Response afdeling Office Professionals in Zaventem zijn wij op zoek naar een gedreven en dynamische Recruitment Consultant.

SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT OFFICE PROFIELEN

Functieomschrijving

In de job van Recruitment Consultant, werk je in een klein en dynamisch team. Samen ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar snelle opportuniteiten bij topbedrijven in de regio. Je weet de dringende noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature, en schakelt snel om binnen je netwerk de beste oplossing te vinden. Je screent kandidaten op ervaring, persoonlijkheid en skills met onze dynamische tools. The right person can change a business, the right job can change a life !


Profiel

Voor deze divisie kijken we uit naar een geboren ondernemer. Een echte doorzetter met commerciële drive en iemand die oplossingsgericht werkt. Gepassioneerd door rekrutering weet jij precies hoe je het vertrouwen van klant en kandidaat kan winnen op korte termijn. Je hebt minstens een eerste ervaring opgebouwd, bij voorkeur in rekrutering & selectie. Je hebt voeling met administratieve profielen. Een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans is vereist. Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en help je jouw divisie naar de top te brengen. Je bent ambitieus, flexibel, planmatig en bepaalt samen met je collega's de juiste strategische aanpak om langetermijnrelaties uit te bouwen met je klanten. Een goede communicatie, administratie en een snelle evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden.

De consultants van Hays Response worden gekenmerkt door een specifiek DNA. Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen snel te doen groeien, de ambitie om dagelijks je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

Aanbod

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?
Join HAYS Response! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die dag na dag voldoening en uitdagingen schenkt. We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, state of the art-tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat. We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.
Overtuig onze Talent Recruiter Anna Wery van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Uitzendconsulent
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.