Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 27

Volgende

SENIOR RECRUITER

* Belgisch bedrijf met Europese ambities
* Meer dan een recruiter's functie!
* Coaching, branding en projecten

Via Hays

Staat 1 dag op Jobat.be

Onze klant, een Belgisch bedrijf met Europese ambities en met een groei van 10% per jaar is op zoek naar een Sr Recruiter. Het bedrijf is gebaseerd in centrum Brussel (Noord station) en heeft een rekruteringsdepartement van 8 personen. In België en verschillende afdelingen in Europa stelt het bedrijf 2000 mensen tewerk. Dit jaar gaan er enkele honderden vacatures ingevuld moeten worden. De waarden van het bedrijf zijn teamspirit, ondernemerschap en passie. De activiteit en het business model zijn innovatief, succesvol, ecologisch en baanbrekend.

SENIOR RECRUITER

Functieomschrijving

Na een inloopperiode beheer je het wervings- en selectieproces van A tot Z. Je bepaalt het gewenste profiel samen met het lijnmanagement, je maakt gebruik van de juiste rekruteringskanalen, je zorgt voor een accurate cv- en telefonische screening, je hebt face-to-face interviews met de kandidaten en je adviseert het lijnmanagement. Daarnaast anticipeer je op toekomstige behoeften door het uitbouwen van een database met kandidaten. Je werkt samen met externe partners: search agencies, interimkantoren, organisatoren van jobbeurzen, online spelers,…Je organiseert de onboarding van nieuwe medewerkers.Profiel

Je hebt minimum een bacheloropleiding en je hebt een gedegen ervaring (minstens 2 jaar) met gelijkaardige verantwoordelijkheden (rekrutering en selectie van bedienden). Als je ervaring hebt met internationale rekruteringen dan is dit een grote plus. Je bent goed georganiseerd en je bent de ambassadeur van je werkgever. Je bent goed vertrouwd met direct search via LinkedIn en andere kanalen. Je kan enthousiast kandidaten over de streep halen. Je hebt een hands-on-mentaliteit, een groot doorzettingsvermogen en een creatieve aanpak. Werken in een team en goede relaties met andere departement uitbouwen zijn je tweede natuur. Een helikopter view is noodzakelijk om een zicht te hebben op een organisatie die dagelijks verandert. Ten slotte ben je goed tweetalig (Nederlands en Frans) en spreek je ook Engels.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende job in een bedrijf dat een sterke groeistrategie heeft. De sfeer is dynamisch en vlot en je kan rekenen op een degelijke interne opleiding binnen een bedrijf dat houdt van een uitdaging en management dat graag uitgedaagd wordt. Wij voorzien een aantrekkelijk verloningspakket met firmawagen in een corporate omgeving.

Heb je interesse in deze job als Senior Recruiter in Brussel ? Stuur je cv online naar Myriam Warson van Hays Human Resources. Of je kan haar contacteren op het volgend nummer: 0498 17 67 36.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Rekrutering & selectie
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.