Terug naar zoekresultaten

SENIOR PROJECTLEIDER

357541864

Via AGO Construct

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SENIOR PROJECTLEIDER

Functieomschrijving

Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en zoekt in geval van problemen naar constructieve oplossingen. Om te waken over de correcte technische uitvoering van de werven voer je de nodige werfbezoeken uit. Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

Profiel

Je beschikt over een hoger diploma in een technische of industriële richting (bij voorkeur als master in de bouwkunde optie metaal of schrijnwerkerij).
Ervaring is een must.
Je bent een dynamische teamplayer en hebt oog voor kwaliteit, planning en organisatie.
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

Aanbod

Een boeiende functie met een individueel opleidingstraject op maat, binnen een groeiende organisatie. Je zal terecht komen in een dynamische en ondernemend bedrijf waar een aangename en professionele sfeer heerst.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Hoboken (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.