Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 47

Volgende
STIB-MIVB

Senior Project manager (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Senior Project manager (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in het Technical department van de Business Unit Metro (BUM) en je rapporteert aan de Technical Director BUM. In het kader van de modernisering van de metro en de continuïteit van het bestaande systeem, zullen er grote aanpassingen uitgevoerd worden aan de infrastructuur, de uitrustingen en de organisatie met betrekking tot de exploitatie van de metro. (Erasmus - Delta).


Als Senior Project Manager en Business Owner is je opdracht de volgende:

* De pool Burgerlijke Bouwkunde van het Programma voor de Modernisering van de Metro beheren met als doel de operationele migratie in de Business Unit Metro te beheren.
* De veranderingen integreren en coördineren: de bestaande stelplaats aanpassen (technische lokalen, automatische stelplaats, ...), technische en organisatorische ontwikkeling van de nieuwe stelplaats, opvolging van verbonden werven met de projectleiders van het gewest (Delta, Erasmus), (re)organisatie van het onderhoud (nieuwe stellen vs oude stellen) ...
* Anticiperen op de behoeften van de verschillende departementen van de Business Unit Metro op het vlak van infrastructuur, deze analyseren en integreren.
* De rol vervullen van functioneel en technisch gesprekspartner van de Business Unit Metro.
* Een opvolging en rapportering uitvoering met betrekking tot de timing, kwaliteit en kosten alsook de risico's, de werkings- en investeringsbegroting.
* Je bent verantwoordelijk voor de technische bestekken (functionele onderhoudstechnische en bedrijfstechnische vereisten), de planning en de bepaling van de menselijke en materiële middelen die nodig zijn voor de uitvoering van de projecten, met inbegrip van de technische onderhandelingen met de kandidaat-inschrijvers of de opvolging van de naleving van de vereisten.
* Ervoor zorgen dat de operationele activiteiten kunnen doorgaan tijdens werkzaamheden (infrastructuurwerkzaamheden en werkzaamheden voor de installatie van uitrustingen) in samenwerking met de betrokken diensten; coördinatie van de werven.

Profiel

* Je hebt een masterdiploma (industrieel ingenieur, burgerlijk bouwkunde, architectuur of gelijkwaardige ervaring)
* Je hebt een degelijke ervaring in een gelijkwaardige functie en in een sterk technisch gerichte omgeving
* Een goede tweetaligheid (Frans-Nederlands) is een troef
* Je persoonlijke kwaliteiten: zin voor analyse en synthese, structuur en organisatie, flexibiliteit en autonomie, oplossingsgerichtheid, zin voor verantwoordelijkheid, proactiviteit, teamspirit en communicatievaardigheid

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.