Terug naar zoekresultaten
TalentXperts Limburg

Senior project manager/analist tijdregistratie

TalentXperts Limburg | Beringen | Onbepaalde duur, Voltijds

Gebeten door Hr en technologie? Heb jij een grote interesse in HR-workflows in allerhande sectoren? Heb jij eveneens reeds enkele jaren ervaring in de implementatie van systemen? Vul jij dit moeiteloos aan met een groot analytisch denkvermogen en een proactieve aanpak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Senior project manager/analist tijdregistratie

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw takenpakket er precies uit?

Als project manager ga je, nadat jouw collega de verkoop afsloot, in gesprek met de klant. Je spit de hele HR-workflow uit, brengt hun behoeften in kaart en geeft advies waar nodig. Omdat een goed begrip van de HR processen van cruciaal belang is, breng jij ongeveer 10 tot 30% van je tijd door bij de klant.

Op basis van jouw analyse configureer je nadien autonoom de software naar de specifieke klantwensen. Je hoeft hiervoor geen programmeur te zijn! Vanuit een goed begrijp van de HR flows en talent voor analytische zaken, kan je dit zeker tot een goed einde brengen.  Je dient hierbij rekening te houden met tal van factoren en behoudt het overzicht over het project.

Wanneer de configuratie voltooid is, volgt een testfase bij de klant. Je volgt deze nauwkeurig op en zorgt, indien nodig, voor de laatste verfijningen. Tenslotte zorg je voor de nodige opleiding en begeleiding van de klant.

Aangezien jij kan rekenen op jouw reeds opgebouwde ervaring en expertise, zal je ook ingezet worden in het opleiden en coachen van jouw junior collega(‘s).

Profiel

Je hebt een grote interesse in HR-workflows en het omzetten van deze flows in praktisch bruikbare tools. Omdat jouw projecten vaak complex zijn en je veel informatie moet verwerken, is een analytische geest onontbeerlijk! Welk diploma je in handen hebt is van ondergeschikt belang aan jouw relevante ervaring.

Als ondernemer, neem je zelf initiatief om bijkomende informatie op te vragen of op te zoeken. Je bent communicatief vaardig waardoor het overleg met klanten vlot verloopt. Je hebt uitgebreide ervaring in het implementeren van tijdsregistratiesystemen of andere ERP/CRM systemen.
Heb je ervaring in het begeleiden, opleiden of coachen van collega’s, dan heb je alvast een stapje voor.

Aanbod

Bij Syntegro kom je terecht in een professionele, sterk groeiende omgeving en bij een van de marktleiders in België op vlak van tijdregistratie en toegangscontrole. Hun uiterst kwalitatieve producten hebben een belangrijke plaats op de markt en dankzij hun ondernemerschap en oog voor innovatie, blijven de tools van Syntegro aangepast aan de noden van de markt.

 

Je krijgt volledige verantwoordelijkheid over de aan jou toegewezen projecten en werkt erg autonoom.  Als project manager sta je in nauw contact met klanten en ontwikkelaars. Je werkt in een 39-urenweek met flexibele werktijden. Een mooi verloningspakket met bedrijfswagen (BMW) zal uiteraard niet ontbreken. 10 -30% van de tijd ben je bij klanten in gans Vlaanderen, de rest van de tijd werk je in het filevrije Beringen.


Bij TalentXperts zetten wij in op jouw talent! Samen gaan we op zoek naar een job die 100% bij je past en die helemaal ‘jij’ uitstraalt! Voor ons ben je namelijk zovéél meer dan je diploma en ervaring.  Wij kijken naar jouw talenten, persoonlijkheid, attitude en motivatie en zijn pas tevreden als we een glashelder inzicht hebben in wie jij écht bent en in welke professionele omgeving jij je thuis voelt!  Onze consultants in Genk, Antwerpen en Brussel kijken er alvast naar uit om die perfecte match voor jou te vinden!


Om het persoonsgegevensbeleid van Jobat te lezen, klik of kijk dan op volgende url: http://mediahuis.be/privacy-policy/
Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.asap.be/nl/privacy-policy

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Heusden-Zolder

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Heusden-Zolder meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.