Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 8

Volgende

SENIOR PRODUCT MANAGER DIERENVOEDING

* Ervaring binnen dierenvoeding vereist
* Ervaren Product Manager
* Regio: Antwerpen

Via Hays

Staat 9 dagen op Jobat.be

Voor de grootste veevoederproducent in België is Hays Sales & Marketing op zoek naar een Senior Product Manager Dierenvoeding om het team te versterken.

SENIOR PRODUCT MANAGER DIERENVOEDING

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het product management van een aantal merken met het oog op een ideaal assortiment en omzetgroei. Je kent de markt van de dierenvoeding en voert het nodige onderzoek voor jouw assortiment. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de productlevenscyclus en je stuurt de strategie (uitdenken van nieuwe producten of het optimaliseren van het assortiment). Je weet perfect hoe je het product op de markt wil zetten en treedt op als projectmanager tussen de verschillende departementen. Dit met het oog op de vooropgestelde deadlines en budgetten. Je bent het aanspreekpunt binnen het bedrijf voor je product en voorziet iedereen van de juiste informatie. Je bent verantwoordelijk voor de prijszetting en marktpositionering en in samenspraak met marketing ontwikkel je promotie- en marketingmateriaal. In deze rol stuur je een klein team aan van Product Managers. Je rapporteert aan de Sales & Marketing Director.


Profiel

De ideale kandidaat behaalde een bachelor- of masterdiploma, bv. productontwikkeling, (bio-)ingenieur. Je hebt minstens 10 jaar ervaring; ervaring binnen dierenvoeding en product management is een absolute must. Je gaat graag analytisch en gestructureerd te werk. Je bent een strategische denker, je werkt graag operationeel, maar deinst er niet voor terug om het voortouw te nemen. Je bent een teamplayer die graag samenwerkt over verschillende departementen heen. Je bent flexibel en hebt er niets op tegen om af en toe op een andere locatie te werken: zowel in het binnen- als buitenland. Je hebt een sterke kennis van Nederlands, Frans en Engels. Kennis van het Duits is een extra pluspunt.


Aanbod

Onze klant biedt een loopbaan met toekomst binnen een stabiele bedrijvengroep. Het is een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor initiatief. In ruil voor je expertise kan je rekenen op een mooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een wagen.

Voel jij je aangesproken bij deze vacature? Ben jij een ervaren Product Manager binnen Dierenvoeding? Twijfel niet om te solliciteren.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Product management
  • Sector: Distributie en Retail
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.