Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 19

Senior PHP Developer

462710217

AGO Jobs & HR | Afsnee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 43 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Senior PHP Developer

Functieomschrijving

Voor onze klant in het Gentse zijn wij op zoek naar een senior PHP Developer om hun team te versterken. Je werkt in Symfony aan middelgrote en grote projecten voor klanten zoals Collstrop, Be-Mobile, Daikin, Toyota ? en zorgt er samen met je collega's voor dat onze projecten steeds beter worden. Je bouwt niet alleen platformen, webshops en websites, je bedenkt ze ook. Je plant de structuur van a tot z en voert elk detail uit.  Jouw oplossingen zijn future-proof omdat je van bij de start rekening houdt met alle mogelijke situaties. De meeste projecten vragen maanden, zelfs jaren toewijding. Heel af en toe werk je aan een kleiner project van enkele weken.  Vaak worden bestaande projecten uitgebreid met middelgrote of grote features. Je werkt hier alleen aan of in team. Voor je aan de slag gaat, krijg je een gedetailleerde analyse waar je ook bij betrokken wordt.   Samen met je collega's maak je een inschatting van de opdrachten. Bij een go worden alle taken onderling verdeeld onder leiding van de projectmanager.  Je ontwikkelt niet alleen, maar bent ook verantwoordelijk voor het testen en verbeteren van je eigen werk. Kwaliteitsvol werk staat centraal bij de organisatie. Zie je een mogelijkheid om iets te verbeteren of moet er iets opnieuw gebeuren? Grijp dan je kans. Je suggereert niet alleen verbeteringen, maar past ze ook toe, zowel binnen een project als binnen het team.  Je wilt niet alleen zelf evolueren, ook de groei van je collega's vind je belangrijk. Hen helpen is voor jou dan ook vanzelfsprekend. Binnen het team developers ben jij het aanspreekpunt. Botst iemand op een technisch probleem of heeft een projectmanager vragen? Jij bent de go-to person!

Profiel

PHP, Symfony en Doctrine: jij kent al hun geheimen. Ook ElasticSearch, RabbitMQ ? zijn je niet onbekend. We name it, you know it.  PHP pas je vlotjes toe in echte situaties - groot en klein - want jouw code is van bij het begin gestructureerd en flexibel. Het aantal complexe projecten op je palmares spreekt boekdelen. Je gaat voortdurend op zoek naar verbetering en schrijft zonder problemen object-oriented programming concepten uit. Je bedenkt niet alleen de structuur van een project, maar schrijft de structuur ook uit en kan je idee op een heldere manier uitleggen. Taken automatiseren om efficiënter te werken? We moeten je er zelfs niet om vragen. Geavanceerde kennis van GIT is even essentieel als je passie voor code. - Je portfolio bestaat reeds uit optimalisaties voor complexe projecten die zowel de flexibiliteit, performantie als structuur hebben verbeterd. - Je denkt na over de mate waarin de doelstellingen op vlak van code, data access ? efficiënt en effectief kunnen bereikt worden. - Je ontdekt valkuilen of problemen tijdig. Stellen ze zich toch voor? Dan los je ze steevast op. - Je hebt ervaring met code reviews en was in een vorig leven ook al het aanspreekpunt voor minder ervaren collega's.  - Design patterns uitleggen, selecteren en verdedigen. No problem at all. - Je hebt ervaring met diverse database technologieën en kent de voor- en nadelen. - Geavanceerde GIT-concepten zoals bisect, history searches ? zijn een kolfje naar je hand. Verder: - Ben je down-to-earth en doe je niet aan egotripperij  - Werk je efficiënt, gestructureerd en werk je alles netjes af. Tussen al dat noeste werk door is er ruimte voor een vleugje humor.  - Communiceer je open en durf je best om hulp vragen als je op een probleem botst dat je niet kan oplossen. Zelf help je je collega's ook met veel plezier - Vind je evolutie belangrijk, zowel in je eigen manier van werken als in het grotere geheel  - Erken je de verantwoordelijkh

Aanbod

Op basis van je ervaring, skills en evolutie binnen Marlon ontvang je op het einde van iedere maand een vast loon. Daarbovenop krijg je maaltijdcheques, ecocheques en een reeks vakantiedagen. Zelfontwikkeling staat centraal binnen het bedrijf. Daarom worden er regelmatig team meetings, interne opleidingen, peer reviews, lunch ?n' learns ? georganiseerd en worden externe experten uitgenodigd. Flexibel werken is de key. Enkele dagen per maand thuiswerken is dan ook mogelijk. Een vlot bereikbare werkplek, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.