Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 16

Volgende
Colruyt Group

Senior Marketeer Dreamland Colruyt Group

Senior Marketeer Dreamland Colruyt Group

Colruyt Group | Lot | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Senior Marketeer Dreamland Colruyt Group

Functieomschrijving

Dreamland is de familiewinkel van Colruyt Group die dagelijks voor heel wat blije kindergezichtjes zorgt. Als senior marketeer draag je daar achter de schermen aan bij en enthousiasmeer je kinderen en hun families met je inspirerende marketingcampagnes.

Je ontwikkelt zowel seizoenscampagnes voor bepaalde verkoopmomenten (bv. carnaval, Pasen, Sinterklaas …) als specifieke campagnes voor bepaalde productcategorieën (bv. speelgoed, gaming, boeken …).


Binnen het marketingteam vertaal je de marketingdoelstellingen uit het commercieel plan en de productplannen naar concrete communicatiedoelstellingen. Voor de uitwerking kan je rekenen op de strategische en creatieve ondersteuning van CCX, ons intern communicatiebureau.

Concreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit:

 • Je neemt deel aan werkgroepen rond productcategorieën en werkt mee aan het tactische productcategorieplan. Daarnaast maak je deel uit van een seizoenswerkgroep (die instaat voor globale seizoenscampagnes).
  In deze werkgroepen ben jij de vertegenwoordiger voor het luik ‘marketingcommunicatie’. Je bent verantwoordelijk voor de communicatiebriefing van je campagne, van opzet tot evaluatie. Hoewel je aan verschillende projecten tegelijk werkt, verlies je nooit het overzicht en de deadlines uit het oog.
   
 • Je werkt samen met zowel interne partners (de productcategoriemanager, de afdeling Aankoop, ons communicatiebureau CCX, collega’s van on- en offline verkoop …) als externe partners (bv. leveranciers). Coördinatie en afstemming is essentieel: je waakt erover dat alle communicatie past binnen het marketingconcept van Dreamland.
   
 • Vanuit je commerciële ingesteldheid zet je partnerships op met externe organisaties en partners. Je ontwerpt samen acties met als doel de omzetvooruitzichten van de business te helpen realiseren.
   
 • Als ervaren marketeer ben je vernieuwingsgezind, heb je een goede externe focus en breng je ideeën en vernieuwing binnen in de organisatie.
   
 • Je leidt en begeleidt een team van marketingmedewerkers die de campagnes samen met jou uitwerken en uitvoeren.

Als marketeer speel je bovendien in op de veranderende trends en evoluties in marketingcommunicatie. Je communiceert de inzichten die je op basis van marktonderzoek en concurrentieanalyse verworven hebt. Zo zijn je marketingcollega’s en de andere diensten waaronder de directie, Aankoop, … ook op de hoogte.

Je werkt in onze kantoren in Lot.

Profiel

 • Kennis en expertise – Je hebt een masterdiploma op zak en een 5-tal jaren ervaring in het opzetten van campagnes, projecten, enz.  
   
 • Talenkennis – Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, want Dreamland adverteert zowel in Vlaanderen als Wallonië.
   
 • Creativiteit en vernieuwing – Het doelpubliek van Dreamland bestaat voornamelijk uit kinderen en hun families. Je kan je inleven in hun leefwereld en geeft je campagnes een speelse en inspirerende touch.
   
 • Sterke organisatie – Je ontfermt je over verschillende projecten. Daarbij is het belangrijk dat je nauwkeurig en uitermate planmatig te werk gaat.
   
 • Heldere communicatie – Je communiceert helder met de interne partners en externe partijen. Klant- en doelgerichtheid zijn vanzelfsprekend.

Aanbod

 • Uitdaging en afwisseling – Geen twee dagen zijn hetzelfde. Je werkt aan diverse, leuke projecten voor een breed doelpubliek en komt in contact met mensen van verschillende achtergronden en diensten.
   
 • Zelfstandigheid – Je bent van a tot z verantwoordelijk voor verschillende projecten en campagnes. Hierdoor krijg je de kans om je stempel te drukken.
   
 • Doorgroeimogelijkheden – Op basis van je talenten en interesses krijg je binnen Colruyt Group de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
   
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname, een bedrijfswagen, maaltijdcheques …

Interesse?

Sofie De Camps
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.