Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
EDF Luminus

Senior Manager Market Development

EDF Luminus | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Er zijn minstens 4 goede redenen om bij ons te komen werken
EDF Luminus is een echte specialist in energie-oplossingen
EDF Luminus blijft evolueren in een markt die steeds uitdagender wordt. Omdat we onze groene beloften effectief waarmaken, zijn we toonaangevend in duurzame energie. Onze eigen energie? Die wordt gevormd door onze mensen! Als rasechte ondernemers zetten zij elke dag veranderingen in gang. Ze innoveren volop en verbeteren zo continu onze diensten. Zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op een absolute vijfsterrenservice.
We bieden je een wereld vol kansen
Bij EDF Luminus sta je nooit stil. Hier ontdek je steeds nieuwe carrièrekansen: lokaal, maar ook internationaal. Je leert voortdurend bij dankzij innovatieve projecten en actieve kennisdeling.
Onze mensen maken het verschil
EDF Luminus verwacht van zijn mensen dat ze altijd verantwoord handelen in de samenleving. Zelf nemen we onze verantwoordelijkheid door medewerkers actief te begeleiden en hun groei te steunen.
Bij ons groei je elke dag
Onze mensen nemen hun carrière in eigen handen. Om uit te groeien tot experts in hun vak, breiden ze continu hun vaardigheden uit. Dankzij hun uitgebreide netwerk blijven ze bovendien bijleren.

Senior Manager Market Development

Functieomschrijving

De Sr. Manager Market Development ondersteunt de productie-, portfolio- en leveringsactiviteiten van EDF Luminus door het analyseren, becommentariëren, opvolgen en beïnvloeden van bestaande en toekomstige regulatoire initiatieven met betrekking tot de werking van de Belgische energiemarkt(en) en de interactie van de Belgische energiemarkt(en) met die van de omliggende landen.  De Sr. Manager Market Development zal op continue basis contacten onderhouden met de andere relevante departementen binnen EDF Luminus groep en EDF Groep om de nodige briefings te kunnen geven over nieuwe ontwikkelingen, en de nodige input en ervaring te kunnen verzamelen voor het formuleren van standpunten naar regulatoren, overheden, federaties en andere stakeholders.. De focus ligt op het verbeteren van toekomstige marktwerking, binnen het kader van de door EDF Luminus bepaalde strategie, zonder de opvolging en oplossing van korte termijn issues in het kader van marktwerking uit het oog te verliezen.

1

Opvolgen van nieuwe ontwikkelingen op het vlak van marktwerking.

2
Ontwikkelen en stimuleren van gezamenlijke bedrijfsstandpunten en –documenten over de marktwerking en toekomstige marktinstrumenten.

3
Het opvolgen van de ontwikkelingen in de relevante regelgeving m.b.t. ontwikkeling van de marktwerking, het briefen van de relevante departementen hieromtrent en de nodige stappen te ondernemen om deze ontwikkelingen te beïnvloeden

4
Aligneren van de interne organisatie met het oog op het tot stand brengen van een betere marktwerking binnen het kader van de bedrijfsstrategie.

5
In specifieke dossiers, het standpunt en de belangen van EDF Luminus vertegenwoordigen en verdedigen naar regulatoren, overheid, federaties en andere stakeholders.

6
Het deelnemen aan sectorale overlegorganen

7
Opzetten en onderhouden van een netwerk van relevante contacten binnen het activiteitendomein bij de verschillende mogelijke stakeholders met het oog op de uitvoering van zijn taken.

8
Ondersteuning bieden aan de Director Corporate Affairs.
 

Profiel


Academische Master in een relevante richting (Rechten, Business, Engineering)

Minumum 5 jaar ervaring in de energiesector of een gelijkaardige ervaring in een vergelijkbare rol (Public/Regulatory Affairs)


 

Interesse?

Stuur uw CV en motivatie door naar: job.mwfno@edfluminus.recruitee.com
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Algemene directie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.