Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 37

Volgende

Senior JavaScript Developer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Senior JavaScript Developer

Functieomschrijving

In 2016 heeft Smals beslist om het gebruik van WOA-technologieën (Web Oriented Architecture), zoals REST en JavaScript, binnen haar ontwikkelteams te promoten.
Deze ingrijpende verandering in de benadering van de toepassingsarchitecturen (vroeger uitsluitend gebaseerd op JAVA / SOAP) vormt een belangrijke uitdaging die door talrijke teams binnen het bedrijf zal worden aangegaan.
Het Technisch Transversaal Team is één van de teams die rechtstreeks betrokken is bij deze problematiek. Dit team definieert en verspreidt de programmeringstandaarden binnen de ontwikkelteams.
Wegens de opkomst van de JavaScript-technologieën binnen het bedrijf moet dit team een diepgaande expertise verwerven zodoende de andere teams goed te kunnen ondersteunen en de ontwikkelaars te kunnen begeleiden bij hun keuzes inzake architectuur en implementatie.

Als Senior JavaScript Developer binnen het Technisch Transversaal Team heb je de volgende voornaamste verantwoordelijkheden:
- Je begeleidt vanuit een technisch standpunt de ontwikkelteams die de JavaScript-technologieën willen gebruiken bij de ontwikkeling van hun FrontEnd-toepassingen.
- Je volgt technologische evoluties op de voet op zodat je de evoluties binnen de JavaScript-wereld kritisch kan analyseren.
- Je ontwikkelt en houdt een kennisdatabank up-to-date die geraadpleegd kan worden door de ontwikkelteams en die bedoeld is voor de JavaScript-technologieën zoals gebruikt bij Smals.
- Je neemt eveneens deel aan verschillende werkgroepen in verband met de JavaScript-wereld en FrontEnd-ontwikkeling.

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma in de informatica en hebt kennis van de volgende technologieën: JavaScript, TypeScript, Angular2, RxJs, Web Services, Json, Rest, UML, Agile, Git.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt.
Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.
Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.