Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 110

Volgende
Weghsteen

Senior Investment Advisor

“Ervaren Account Manager” (5855)

Via Weghsteen

Staat 10 dagen op Jobat.be

Onze klant, de firma Weghsteen nv met kantoren te Brugge, Gent en Brussel is een 125-jarige beursvennootschap en vermogensbeheerder met decennialange ervaring in het beheren en structureren van familiale en institutionele vermogens. Deze beursvennootschap met een familiaal karakter onderscheidt zich via haar breed aanbod van sterk gedifferentieerde en gepersonaliseerde totaaloplossingen op vlak van vermogensplanning, advies en beheer. Weghsteen nv wil hiermee een merkbaar verschil creëren binnen de wereld van vermogensbeheer. De fi rma telt op vandaag 25 werknemers en wenst het team van Brugge verder uit te breiden. Zij zoeken een gedreven m/v:

Senior Investment Advisor

Functieomschrijving

Vanuit het kantoor te Brugge volgt u een bestaande klantenportefeuille op en staat u in voor het ontwikkelen van nieuwe cliëntenrelaties via actieve prospectie. U selecteert voor uw klanten de beste totaaloplossingen met respect voor het risicoprofiel. Hierbij wordt u ondersteund door de expertise van een team van beheerders en investment advisors. U biedt professionele en onafhankelijke dienstverlening aan binnen verschillende domeinen: vermogensplanning, vermogensadvies, discretionair beheer en institutioneel beheer. U beschouwt uw klanten als partners waarbij u op een zeer transparante manier complexe financiële materie verstaanbaar maakt met als doel een langetermijnrelatie te creëren. U bent proactief in uw advies.

Profiel

U kan reeds terugblikken op een betekenisvolle ervaring binnen de wereld van vermogensbeheer. U beschikt over een degelijke kennis op vlak van financiële markten en instrumenten, verschillende beheermethodieken, financiële planning en vermogensstructurering. U bent communicatief sterk, efficiënt en transparant. Kennis van het Frans is een pluspunt. U legt graag zakelijke contacten en bent in staat om uw relaties verder uit te bouwen. U werkt zelfstandig binnen een team van investment advisors en beheerders en neemt deel aan de ondersteunende vergaderingen. U ondersteunt de normen en waarden van Weghsteen: Integriteit, Verantwoordelijkheid, Ondernemerschap, Doelgerichtheid, Innovatie en Engagement.

Aanbod

Weghsteen biedt een mooie uitdaging waar uw ervaring, kennis of inzichten en gedrevenheid heel belangrijk zijn. Een on-the-job opleiding om de functie eigen te maken met een constante, professionele ondersteuning. Een degelijke verloning met extralegale voordelen, in lijn met uw kennis of ervaring.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development, Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.