Terug naar zoekresultaten

Senior HR Consultant

Organisational Talent Management Projects

Via Hudson Belgium NV | Gent of Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Hudson is de marktleider in HR-dienstverlening. Steeds meer bedrijven investeren in het talent van hun medewerkers. Onze afdeling Organisational Talent Management is de voorbije jaren sterk uitgebreid en ondersteunt klanten bij de ontwikkeling van hun HR-strategie en HR-beleid. HR-processen en -systemen moeten het talent van medewerkers kunnen aantrekken, ontwikkelen en behouden. Onze Hudson-consultants hebben een sterke ervaring en methodologie opgebouwd op het gebied van functieclassifi catie met een eigen wegingsmethodologie (5+1 compass®), en begeleiden klanten met het uitwerken of optimaliseren van hun performance- en competentiemanagementbeleid. Daarnaast heeft Hudson een ijzersterke reputatie binnen de Belgische markt op het gebied van salarisbenchmarks en strategisch verloningsbeleid. Samen met de Vlerick Business School heeft Hudson een leerstoel rond “Managing Talent of the Future’, waar via onderzoek en praktijkervaring nieuwe loonmodellen voor de toekomst worden ontwikkeld en toegepast. Vorig jaar kende deze Hudson-afdeling opnieuw een mooie groei die zich doorzet in 2018. Daarom zijn we op zoek naar HR-talent met zin voor ondernemerschap om het team te versterken.
 
Ter ondersteuning van ons team in Gent en Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)
 

Senior HR Consultant

Functieomschrijving

Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Mensen die begaan zijn met hun klanten en dan ook alles in het werk stellen om klanten door hun aanpak te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom mensen die hun job doen met passie. Klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van hun HR-strategie en HR-beleid en de daaruit voortvloeiende HR-processen en –systemen om zo talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organisational Talent Management (OTM).
 
 • Als ervaren Talent Management Consultant neem je het projectleiderschap op van diverse klantenprojecten, zowel in de openbare als in de private sector. Deze projecten zijn heel uiteenlopend zowel naar vorm als naar duur. Het betreft diverse HR adviesprojecten die je met zin voor autonomie en kwaliteit tot een goed einde brengt. Je adviseert de klant over het verder professionaliseren van het HR-beleid en de HR-processen, en dit op strategisch, juridisch, fiscaal en praktisch vlak. Je vormt met andere woorden als brede HR-adviseur een klankbord voor je klanten rond hun strategische HR-vraagstukken. Je neemt een sturende rol op bij de presentatie & toelichting van adviezen aan de opdrachtgever en je overlegt afhankelijk van het project ook met de syndicale organisaties.
 • Je maakt deel uit van een groep van Talent Management Consultants die rapporteren aan een managementteam en vooral werken op projecten voor klanten. Hudson heeft een kantoor in Gent en in Brussel waar collega’s binnen dit team elkaar regelmatig ontmoeten om samen op projecten te werken. Soms stuur zelf een team van Consultants aan op een project.
 • Je onderhoudt actief contacten. Bestaande klanten volg je op, klantencontacten uit het verleden houd je warm. Je ontmoet ook potentiële nieuwe klanten. Je neemt deel aan netwerkevents waarop onze klanten worden uitgenodigd. Je ontwikkelt je tot een generalistische HR-professional en Hudson-ambassadeur.

Profiel

 • Je hebt een Master diploma en beschikt over minimum 8 jaar relevante ervaring in een HR- of juridische functie, of als Business Consultant. Je hebt interesse in compensation & benefits, functieclassificatie, competentie- en performance management en strategisch HR- en organisatieadvies en wil jouw expertise verder verdiepen en verbreden. Je hebt ervaring met projectleiding, begeleiden van workshops voor directiecomités of raad van bestuur en/of ervaring met vakbondsrelaties.
 • Met jouw communicatievaardigheden, zin voor analyse, flexibiliteit en punctualiteit, maak je het verschil. Je staat op jouw autonomie en beschikt over een hoge mate van professionele maturiteit en gedrevenheid.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaande HR consultancy organisatie met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE765994 naar hr.careers@jobs.hudson.com t.a.v. Sarah Schietecatte (Moutstraat 56, 9000 Gent, 09/242.54.24)
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brussel,Gent,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: HR consultancy
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent of Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Brussel, Gent, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.